C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Pensiunea SYLVESTER 0

Pensiunea SYLVESTER - Descriere

Pensiunea SYLVESTER Pensiunea SYLVESTER Pensiunea SYLVESTER Pensiunea SYLVESTER
Pensiunea Sylvester pusa in functiune in luna noiembrie a anului 2008, este amplasatã intr-o zona montana linistita, cu un aer puternic ozonificat datoritã ariei mari a padurilor ce o inconjoara, fiind amplasata in apropierea partiilor de schi Sorica si Cazacu, la 5 min de mers cu masina (2, 5 km) distanta de acestea.

Pensiunea dispune de 9 camere pentru cazare (cu pat matrimonial), cu grupuri sanitare proprii, televizor, telefon, internet wireless, sala de mese de 18 locuri, bucatarie destinata prepararii hranei de catre turisti, dotata corespunzator, sala de lectura, living generos, terasa, curte.

Confortul din spatiile de cazare si calitatea serviciilor oferite, complementar numeroaselor obiective si atractii turistice existente la nivel zonal permite organizarea unor sejururi deosebite, in care clipele de odihna si relaxare pot fi armonios completate cu activitati de cunoastere, recreere, divertisment.

Copii pana la 10 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera cu parintii, intre 10-14 ani, reducere 50% din tariful de cazare cu pat suplimentar

Pentru rezervare este necesara plata unui avans de 30% din totalul serviciilor, in baza unei facturi proforme.

In interiorul camerelor, living-ului si salii de mese nu se fumeaza. Exista locuri special amenajate pentru fumat.

Cartea de Oaspeți Pensiunea SYLVESTER

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login