C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Vila ALMA 0

Vila ALMA - Descriere

Vila ALMA Vila ALMA Vila ALMA Vila ALMA
Vila Alma este situata in Azuga, pe Valea Prahovei, in inima muntilor Bucegi, aproape de toate statiunile importante din vale. In cadrul natural linistit dar plin de energie al Azugii, va oferim confortul ideal pentru o aventura la munte in doi sau pentru o iesire cu gasca de prieteni. Intrucat camerele sunt grupate cate trei per etaj (acomodeaza 6 sau 7 persoane), este foarte placut si usor sa planificati o iesire calduroasa cu prietenii foarte apropiati. Sau sa organizati o iesire mai de amploare cu mai multi din prietenii buni.

Confortul clientilor este prima noastra grija. Camerele sunt mereu curate si aranjate pentru a primi oricand oaspeti noi. Mobila este moderna si ergonomica iar camerele sunt spatioase, luminoase si echipate cu toate piesele de mobilier necesare. Puteti alege intre camere cu vedere spre Caraiman de unde veti vedea Crucea in toata splendoarea ei, sau camere cu vedere spre valea paraului si padurea din Azuga.

Cele 7 camere sunt impartite pe 3 etaje:
- Parterul acomodeaza o camera cu propria baie, propria bucatarie si hol. Este ca o garsoniera complet echipata, ideala pentru un concediu prelungit al unei familii cu un copil mic
- Etajul 1 cuprinde 3 camere fiecare cu baie proprie, un hol comun si un spatiu de intalnire spatios si luminos: living, zona de masa si bucataria. Fiecare camera are un pat dublu matrimonial, iar la cerere, intr-una din camere se poate monta un pat extra
- Etajul 2 cuprinde 3 camere fiecare cu baie proprie, un hol comun si un spatiu de intalnire spatios si luminos: living, zona de masa si bucataria. Fiecare camera are un pat dublu matrimonial, iar la cerere, intr-una din camere se poate monta un pat extra. Aceeasi conformatie ca la etajul 1, insa pe culori diferite pentru a acoperi toate gusturile.

Suntem la 1.2km de baza partiilor Sorica si Cazacu si aproape de drumul forestier care duce catre Pastravaria din Azuga.

Cartea de Oaspeți Vila ALMA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login