C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cazare Băile 1 Mai

Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
4s
Cazare Băile 1 Mai, nr. 207 A
Pensiunea SELINA
PENSIUNEA SELINA ESTE INCHISA TEMPORAR!!! Bine ati venit! Fie ca doriti un concediu relaxant in familie, un week-end romantic, sarbatoriti un eveniment ori aveti o reuniune de afaceri, ati ajuns exact unde trebuia. La pensiunea Selina, ospitalitatea e la ea acasa. Asezata in cea mai renumita zona termala din Romania, pensiunea Selina este o oaza linistita de verdeata in mijlocul distractiei. [...] citește mai mult »
tarif nedefinit
32 locuri, 11 camere, tarif nedefinit
3s
Cazare Băile 1 Mai, Str. Principala, nr. 11 B
Hotel AQUA THERMAL SPA & RELAX
Hotelul nostru face o altfel de propunere in turismul de orice fel, personal sau corporatist are o abordare intima care isi propune sa ofere o forma speciala de relaxare, in perfecta armonie cu locul, linistea si rafinemntul impuse de acestea Hotelul de 3 stele AQUA este situat in statiunea Baile 1 Mai care se afla la numai 2 km de Baile Felix si 4 km de Oradea. Cunoscuta de-a lungul timpului [...] citește mai mult »
190 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
48 locuri, 24 camere, 190 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
3
Cazare Băile 1 Mai, nr. 208 C
Pensiunea CASA POROJAN
Pensiunea CASA POROJAN este situata la intrarea in statiunea balneo-climaterica 1 Mai, la cateva minute de mers pe jos de strandul Venus. Pensiunea a fost data in functiune pe data 1 Mai 2005, cele 12 camere cu finisari de buna calitate iti ofera un spatiu placut pentru odihna si relaxare. Spatiul interior este generos, cu ferestre mari, beneficiind din plin de razele solare. Pensiunea va [...] citește mai mult »
60 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
28 locuri, 11 camere, 60 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login