C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cazare Băile Govora

Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
0
Cazare Băile Govora, str. Palangine, nr. 9
Vila IRIS
Vila Iris este o constructie noua ce imbina modernul cu rusticul pentru a crea o ambianta ideala petrecerii timpului liber. Dotarile sunt de foarte buna calitate iar finisajele sunt realizate cu materiale moderne (termosistem exterior, termopane, lavabil, parchet triplustartificat, scari interioare din lemn de stejar, incalzire centrala, aer conditionat la mansarda). Cazarea este asigurata in 4 [...] citește mai mult »
de la
70 Lei
Camera dublă cu baie comuna pentru o singură noapte
12 locuri, 6 camere, 70 Lei / camera dublă cu baie comuna pentru o singură noapte
0
Cazare Băile Govora, str. Palangine, nr. 11
Vila CALIX
Vila Calix este o constructie moderna, cu finisaje de ultima generatie si dotari foarte bune. Va ofera urmatoarea structura de cazare: - camere cu baii proprii. Fiecare este dotata cu apa calda/apa rece, Tv, frigider, acces internet - apartament cu 2 camere duble individuale si apartament cu 3 camere duble individuale baii si bucatarii proprii utilate corespunzator Vila Calix va invita sa [...] citește mai mult »
70 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
10 locuri, 5 camere, 70 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Băile Govora, Comuna Bunesti, sat Titireci nr. 5B, DN 67
Pensiunea RAISA
Descrierea: Clasificata la 3 margarete, Pensiunea Raisa ofera clientilor urmatoarele servicii: - parcare proprie; - 5 camere duble cu baie proprie; - o camera dubla cu baie si sauna proprie; - restaurant; - salon nefumatori; - biliard; - sala conferinte; - terasa acoperita; - gratar in aer liber; - spatiu de joaca pentru copii; - acces internet Wi-Fi; - cablu TV;
99 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
12 locuri, 6 camere, 99 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Băile Govora, str. Tudor Vladimirescu, Nr. 70, Bl. L1
Garsoniera COLT DE RAI
Statiunea Baile Govora este situata in depresiunea subcarpatica Govora, inconjurata de dealuri acoperite cu paduri de fagi, stejari si pini, la o altitudine de 360-380 m, 20 km SV de municipiul Ramnicu Valcea. Baile Govora este o statiune de importanta nationala deschisa in toate anotimpurile renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, [...] citește mai mult »
90 Lei
Garsonieră pentru o singură noapte
2 locuri, 1 camere, 90 Lei / garsonieră pentru o singură noapte
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login