C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Pensiunea AGROTURISTICA MUNTII RODNEI 0

Pensiunea AGROTURISTICA MUNTII RODNEI - Descriere

Pensiunea AGROTURISTICA MUNTII RODNEI Pensiunea AGROTURISTICA MUNTII RODNEI Pensiunea AGROTURISTICA MUNTII RODNEI Pensiunea AGROTURISTICA MUNTII RODNEI
Daca doriti sa petreceti un sejur de neuitat intr-un cadru mirific, rustic si natural, va invitam in zona montana Muntii Rodnei, Varful Pietrosu la Pensiunea Muntii Rodnei.

Pensiunea noastra este situata in orsaul Borsa, jud Maramures, la 2 km de Schitul Sf. Ioan, la aprox. 4 km de Rezervatia Pietrosul Rodnei, la 10 km de Complexul Borsa(unde este si partia de schi), la 20 km de Valea Vaserului(unde puteti merge cu mocanita).

Unitatea noastra dispune de 2 corpuri de cazare, primul corp, corpul mare, dispune de 3 camere cu baie proprie si 2 camere cu baie comuna. iar in cel de-al doilea corp, corpul mic, se afla 2 camere cu baie proprie si o bucatarie utilata complet, este locul perfect unde ma puteti relaxa impreuna cu familia.
Cele doua cladiri se la afla im aceasi curte, la o distanta de 10 m una de cealalta.

Corpul 2 (Casuta) este inchiriat pentru toata perioada anului 2017 !!


In curtea pensiunii se afla un foisor, gratar-barbeque, balansuar pentru relaxare, o mini-bucatarie, loc de joaca pentru copii si o pescarie cu pastravi de unde se poate admira frumusetea Vf. Pietrosu !

Va asteptam cu mare caldura la pensiunea noastra, pentru a petrece cele mai frumoase sejururi in mijlocul naturii. Pensiunea Agroturistica Muntii Rodnei pare a fi un colt de Rai atunci cand natura inverzeste.

Facilitati:
- TV in fiecare camera;
- cablu;
- salon pentru servirea mesei
- internet;
- parcare;
- loc de joaca pentru copii(leagan carusel copii);
- percarie cu pastravi;
- gratar;
- doua terase;
- parculet cu flori si bancute;
- livada cu pruni si multa verdeata.

In perioada 15 Mai infloreste bujorul pe munte,floarea de colt si afinul.

Mocanita circula zilnic din perioada 24 Aprilie - 01 Noi.


VA ASTEPTAM CU DRAG, NU O SA REGRETATI !!!
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login