C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Pensiunea THE GHETTO 4s

Pensiunea THE GHETTO - Descriere

Pensiunea THE GHETTO Pensiunea THE GHETTO Pensiunea THE GHETTO Pensiunea THE GHETTO
Recent construită și situată la 300 de metri de Pârtia Kalinderu, Vila "The Ghetto" îți oferă cele mai ridicate standarde în ceea ce privește confortul.
Este o vila cu 2 nivele, 6 camere + 2 mansarde, etajul 1 si 2 au fiecare cate trei camere, foarte spatioase, cu o suprafata de 30 metri patrati, dotate cu mocheta antistatica si antialergica, parchet de bambus, mobilier de stejar masiv, pat matrimonial cu saltele memory-form, televizor LCD, TV-Satelit (150 de programe), internet wireless, lenjerie, seif in camera, baie 8 metri patrati cu jacuzzi in fiecare camera, prosoape, uscator de par. Panorama si climatul oferite de camere sunt exceptionale.
Acum se poate face o comparatie intre pensiunile comune si o pensiune care ofera un confort deosebit, pensiunea "The Ghetto".
La subsol exista o camera pentru uscat claparii, special amenajata pt. iubitorii schiului. La parter se afla un living cu 32 de locuri si o bucatarie complet utilata. La demisol de afla o sala de conferinte cu 15 locuri.
In curtea vilei, se afla si un gratar in aer liber, care poate fi folosit in functie de conditiile atmosferice si cerintele clientilor. Se asigura un spatiu de parcare de 8 locuri.

In Vila "The Ghetto" din Busteni se pot organiza diverse evenimente in cadru privat: petreceri, cocteiluri, simpozioane, sesiuni de trainig si prezentari, team-building, etc.. Pretul unui sejur difera in functie de sezon si de zilele saptamanii. Prin confortul si dotarile deosebite oferite, Vila "The Ghetto", satisface cerintele turistilor doritori de vacante de neuitat, iar celor pasionati de schi si drumetii montane un punct de plecare ideal.

Tarife pentru perioada 9 martie – 30 noiembrie

Weekend
1 noapte : 170 RON
2 nopti (vineri, sambata): 320 RON

In cursul saptamanii
Minim 2 zile : 140 ron/noapte

Reducere de 20% pentru sejururi de minim 5 nopti.

Tarife spa&fitness
50 ron persoana/ora

Va asteptam!

Cartea de Oaspeți Pensiunea THE GHETTO

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login