C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Complex Turistic SUMMER TIME - CARTA 0

Complex Turistic SUMMER TIME - CARTA - Descriere

Complex Turistic SUMMER TIME - CARTA Complex Turistic SUMMER TIME - CARTA Complex Turistic SUMMER TIME - CARTA Complex Turistic SUMMER TIME - CARTA
Complexul Summer Time promite sa fie destinatia ideala in lunile fierbinti de vara. Inconjurat de verdele padurii si asezat pe malul unui parau de munte, complexul Summer Time va ofera o combinatie perfecta intre relaxare si distractie. In zilele fierbinti va puteti racori in cele doua piscine cu apa incalzita iar frumoasele seri de vara le puteti petrece participand la diversele evenimente pe care le organizam.Terasa complexului va asteapta cu muzica buna, produse de barbecue si bauturi perfecte pentru zile toride sau seri racoroase.Va puteti baza pe personalul nostru prietenos pentru a va face vizita una dintre cele mai placute. Va putem ajuta oferindu-va informatii despre imprejurimi, trasee montane accesibile aflate in apropierea complexului, in Cavnic sau imprejurimi, sau trasee turistice in Maramures.

Pensiunea din cadrul complexului dispune de 3 camere cu cate 2 sau 3 locuri, un apartament cu 4 locuri. Fiecare dispun de baie proprie, minibar, televiziune prin cablu, internet cu acces prin cablu sau wireless. Deasemenea, aveti la dispozitie un living in care puteti servi micul dejun.

Cartea de Oaspeți Complex Turistic SUMMER TIME - CARTA

11 locuri,
4 camere
din CARTA.ro:
0744 697 082
Cavnic, str. Mogosa, nr. 10/A, Jud. Maramures
Contactează
Complex Turistic SUMMER TIME - CARTA »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login