C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cazare Dobrogea

Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
0
Cazare Capidava, str. Principala colt cu Berzei, nr. 17, jud. Constanta
Pensiunea CAPIDAVA
Pensiunea Capidava îţi pune la dispoziţie: • 3 camere duble • 3 rulote de 2, 4, 6 locuri • loc de camping Pe lângă acestea beneficiezi de: • bere gratuită dacă te cazezi la una din cele trei camere duble ale pensiunii • condiţii bune şi aer curat • un foişor primitor pentru a te relaxa cu prietenii sau familia • balansoar [...] citește mai mult »
100 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
6 locuri, 3 camere, 100 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Jurilovca, Str. Izvoarelor, nr. 12A
Casa LOTCA
Conditiile sunt excelente, camere moderne cu baie proprie, Tv, internet, aer conditionat si zona pentru relaxare(curte interioara). Restaurantul "Casa Lotca" din cadrul "Complexului Central Jurilovca" va ofera un meniu variat, cu cele mai savuroase preparate pregatite dupa retete traditionale. Preparate cu specific: - retete dobrogene; - saramura de crap; - chiftelute de peste; - cotlete de [...] citește mai mult »
de la
89 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
, 6 camere89 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Babadag, str. Stejarului, nr. 31, jud. Tulcea
Pensiunea VLADUT
Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita a orasului, relativ aproape de drumul national Constanta-Tulcea, in apropierea lacului Babadag si a padurii Babadag. Loc ideal pentru pescuit, camping, etc. Dotari: frigider, TV, aer conditionat, centrala termica, internet wireless, parcare,supravegheata video.
80 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
8 locuri, 4 camere, 80 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Jurilovca,
Casa IRA JURILOVCA
Pensiunea dispune de 4 camere duble,fiecare camera cu propria baie.Numarul total de locuri de cazare este de 12 persoane, iar in living se poate amplasa un pat suplimentar. Pensiunea este dotata cu bucatarie utilata,Tv in fiecare camera,apa calda. La cerere pregatim mâncare tradițională:borș de pește, saramură și chifteluțe din pește, plachie la cuptor, pește prăjit.
80 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
12 locuri, 4 camere, 80 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Jurilovca, str. Heracleea, nr. 1, jud. Tulcea
Pensiunea HERACLEEA
Pana la 01 Mai unitatea se inchiriaza in pachete de minim trei camare! Pensiunea noastra este nou construita, in stil rustic, cu materiale ecologice si cu finisaje interioare moderne. Este situata intr-o zona linistita a comunei Jurilovca, pe drumul ce duce la Cetatea Argamum (capul Dolosman) si are vedere spre Lacul Razim si Gura Portitei. Pe langa locurile de cazare pensiunea este dotata cu [...] citește mai mult »
tarif nedefinit
16 locuri, 8 camere, tarif nedefinit
0
Cazare Jurilovca, str. Razelm, nr. 22, jud. Tulcea, Delta Dunarii
Casa JURILOVCA
Casa de vacanta cu vedere la lacul Golovita, compusa din doua dormitoare, bucatarie, baie, curte cu loc de parcare interna, terasa ! Se afla la 5 minute de port si 15 km de Gura Portitei!
140 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
4 locuri, 3 camere, 140 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
3s
Cazare Lunca, str. Lacului, nr. 25
Casa PESCARILOR
Situată în satul Lunca, pe marginea lacului Golovița, în complexul de lacuri Razelm – Sinoe, Pensiunea – Cherhana – Restaurant „Casa Pescarilor” se află la doar câțiva kilometri de Jurilovca și de satele lipovenești Sarichioi, Vișina și Sălcioara. „Casa Pescarilor” este așezată chiar lângă apă, într-o oază de liniște, cu priveliște spre Lacul Razelm și canalele [...] citește mai mult »
200 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
170 Lei pentru 4 sau mai multe nopți rezervate
28 locuri, 12 camere, 200 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login