C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cazare Dubova

Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
0
Cazare Dubova, DN 57
Casa RELAX
Casa Relax este situata la 5 km de Primaria Dubova, la Cazanele Mari, pe malul Dunarii. Compusa din spatiul exterior, loc de joaca pentru copii, piscina, foisor, gratar de curte, ponton pentru pescuit, masa de tenis si locuri de cazare de 6 camere cu capacitate de 14 locuri cu sala de mese.
100 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
14 locuri, 6 camere, 100 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Dubova, DN. 57 M 43
CASUTELE ALEXIA
Unitatea Alexia se afla in localitatea Dubova cu vedere deschisa spre Cazanele Mari si Cazanele Mici pe drumul national Dn57. Este compusa din 4 cabanute din lemn si 4 camere utilate complet, grup sanitar individual, sala de mese cu bucatarie(utilata complet),foisor in curte( utilat complet) acces curte, gratar, ponton si loc pentru parcare: 5-8 auto. Pentru o vacanta mai atractiva va putem [...] citește mai mult »
100 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
16 locuri, 8 camere, 100 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Dubova, Str. Scolii, nr. 1
Casa GHIORGHITA
Casa Ghiorghita este destinatia ideala pentru toti cei care doresc sa isi petreaca cateva zile la atat la munte cat si la Dunare, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana. Situata in Parcul Natural Portile De Fier, intre Cazanele Mari si Cazanele Mici, casa Ghiorghita ofera cazare in 5 camere. Camerele se pot inchiria atat in regim double cat si single, unele dispunand de baie proprie, [...] citește mai mult »
de la
80 Lei
Camera dublă Fara baie pentru o singură noapte
70 Lei pentru 3 sau mai multe nopți rezervate
10 locuri, 5 camere, 80 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Dubova,
Cabana DELFINUL
Cabana turistica de 3 margarete cu vedere spre munte si spre Cazanele Dunarii. Cabana se afla in clisura Dunarii, intr-o zona pitoreasca la intalnirea muntelui cu Dunarea, exact in zona cazanelor mari, cuprinsa in Parcul Natural Portile de Fier - Cazanele Mari. Datorita zonei muntoase semnalul de telefonice mobila este foarte slab in zona. Cazare Va oferim 20 locuri de cazare repartizate in 7 [...] citește mai mult »
130 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
20 locuri, 8 camere, 130 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login