C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Pensiunea MARIA 3

Pensiunea MARIA - Descriere

Pensiunea MARIA Pensiunea MARIA Pensiunea MARIA Pensiunea MARIA
Aflata langa Cluj-Napoca, la Pensiunea Maria*** gasiti linistea, spatiile verzi si buna dispozitie specifice zonelor rurale la confort de 3 stele, iar in acelasi timp ajungeti rapid si cu usurinta in una din cele mai mari localitati din Romania ... Cluj-Napoca.
Un specific al Pensiunii Maria*** e reprezentat de camere, fiecare unica prin culoare, astfel ca puteti alege camera care va binedispune cel mai bine.

Facilitati: TV cablu, telefon in camera, internet wireless si prin cablu in fiecare camera, parcare proprie, acces la terasa si foisor de gradina.

Repere rutiere: Pensiunea Maria *** se afla la iesirea din Cluj-Napoca spre Oradea (iesirea spre vest din Cluj-Napoca) la 2,5km de la Metro Cluj-Napoca in directia spre Oradea, in intersectie virati la stanga, parasind drumul principal (in acea intersectie se afla Raiffeisen Bank colorat cu galben, pe partea stanga). Dupa ce ati intrat pe strada respectiva (str. Cetatii), mergeti 300 m si virati pe prima strada la dreapta (str. Prof. Ioan Rus).

Daca veniti dinspre Oradea sau de pe Autostrada A3 (dinspre vest spre est), intrati in Floresti (Floresti este dupa Gilau si inainte de Cluj-Napoca) si de la sensul giratoriu mergeti inainte inca 700 m, apoi virati pe prima strada la dreapta. Dupa ce ati intrat pe strada respectiva (str. Cetatii), mergeti 300 m si virati pe prima strada la dreapta (str. Prof. Ioan Rus).

Directia este semnalizata cu panouri indicatoare incepand de la intrarea in Floresti (fond galben, scris cu rosu). Acces asfaltat.

Check-in: intre orele 14:00 - 22:00 in ziua sosirii. Check-out: pana la ora 12:00 in ziua plecarii.

Rezervarile solicitate sunt ferme in momentul confirmarii scrise prin e-mail, fax sau SMS, din partea turistului si din partea unitatii de cazare. Se poate solicita achitarea in avans.
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login