C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cabana LAZEA 2

Cabana LAZEA - Descriere

Cabana LAZEA Cabana LAZEA Cabana LAZEA Cabana LAZEA
Cabana Lazea se gaseste la 500m de centrul comunei Garda, pe partea stanga a DN75 dinspre Campeni spre Oradea.
Aici gasiti cazare in 4 camere duble, 4 bai, bucatarie complet mobilata si utilata (vesela, tacamuri, frigider cu congelator, filtru cafea, prajitor paine, sandwichmaker, cuptor cu microunde, robot blender, etc) si sala de servire a mesei. Apa calda la discretie, incalzirea fiind asigurata de teracote pe lemne si calorifere electrice.

Cabana dispune de o curte mare (3500mp) cu iesire la raul Aries, locuri de parcare, loc de joaca pentru copii, foisor, leagane, gratar, cuptor de paine. De la Cabana Lazea puteti pleca in drumetii, insotiti de fiul gazdei, care este inginer silvic la Parcul National Apuseni si care va poate fi ghid la vizitarea obiectivelor turistice din Apuseni, cum ar fi: Ghetarul Scarisoara, Pestera Poarta lui Ionele, Coiba Mica, Coiba Mare, Izbucul Tauz, Cheile Ordancusii, Moara veche de peste 300 ani, Muzeul etnografic, Padis, Groapa Ruginoasa, Casacada Varciorog, etc). Turistilor iubitori de natura li se da ocazia de a participa la actiuni de protectia mediului.

Cabana este idela pentru intruniri intre prieteni, iar gazda, dna Lazea, va va lasa o impresie neuitat, oferindu-va spre degustare produse naturale din gospodaria proprie (carnati de casa, sunca, dulceturi, compoturi, muraturi, afinata, merisorata, zacusca, tuica de casa). Painea va este oferita din partea casei, daca va hotarati sa stati mai multe zile, facuta in cuptorul de paine.

Cu siguranta veti avea parte de un sejur minunat, mai ales ca gazda nu o sa va deranjeze cu prezenta ei in cabana decat pentru a va aduce cateva bucate pentru degustare. Seara sunteti invitati la un foc de tabara in curtea cabanei.
Tarifele se negociaza in functie de durata sederii si numarul de persoane.

Cartea de Oaspeți Cabana LAZEA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni şi condiţii
contact
login