C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cazare Izvorul Muntelui

Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
0
Cazare Izvorul Muntelui, nr. 140, Jud. Neamt
Pensiunea CRUSITU
Amplasata la 12 km de oraşul Bicaz, la poalele estice ale masivului Ceahlau, la o altitudine de 780 m, Pensiunea CRUSITU va sta la dispozitie cu 50 de locuri de cazare in camere duble si matrimoniale, o parcare spatioasa, terase, restaurant, biliard, incalzire cu centrala termica. Masivul Ceahlau, strabatut de 20 de trasee turistice marcate, impreuna cu manastirile ţinutului Neamţ si lacul de [...] citește mai mult »
90 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
30 locuri, 10 camere, 90 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Izvorul Muntelui, str. Izvoru Muntelui, nr. 160
Pensiunea POIANA
Cabana este asezata la poalele muntelui Ceahlau pe malul paraului care coboara din munte, numit 'paraul Izvorul Muntelui' Aici, in susurul paraului si ciripitul pasarilor, va putetie relaxa sau petrece clipele dumneavoastra de vis (wekend-uri, concedii sau sa va sarbatoriti ziua onomastica). De aici puteti efectua drumetii pe Masivul Ceahlau pana la Cabana Dochia sau Vf. Toaca(1904), Vf. [...] citește mai mult »
tarif nedefinit
12 locuri, 5 camere, tarif nedefinit
0
Cazare Izvorul Muntelui, str. Izvorul Muntelui, nr. 129 A, Jud. Neamt
Cabana BIA PAPADIA
Cabana Bia Papadia situata intr-o superba zona unde aerul curat iti daruieste viziune clara si naturala, ofera cazare in 5 camere confortabile, moderne. Design-ul interior creeaza o atmosfera rustica reconfortanta, camerele sunt utilate cu tv, grup sanitar propriu. La parter, in livingul de 40 de metri patrati, se gaseste o masa de 12 persoane, un televizor cu diagonala foarte mare, un semineu [...] citește mai mult »
140 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
14 locuri, 6 camere, 140 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login