C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cazare Mahmudia

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Mahmudia
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
0
Cazare Mahmudia, str. Tulcei, nr. 77, jud. Tulcea
Casa NELU PESCARU - CARTA
Casa Nelu Pescaru este situata in apropierea Hotelului Mon Jardin, pe strada ce duce spre Dunare, mai exact spre Bratul Sf. Gheorghe. Doar 50 de m ne despart de malul apei. Fiind nascuti aici, va putem oferi plimbari prin locuri mirifice in minunata Delta. Cu un aparat bun de fotografiat si baterii de rezerva, puteti surprinde unele dintre cele mai frumoase colturi ale naturii, colonii de [...] citește mai mult »
100 Lei
Camera dublă matrimoniala pentru o singură noapte
18 locuri, 7 camere, 100 Lei / camera dublă matrimoniala pentru o singură noapte
0
Cazare Mahmudia, str. Trandafirilor, nr. 18, jud. Tulcea
Pensiunea RALUCA - CARTA
Pensiunea Raluca se afla pozitionata pe malul bratului Sfantul Gheorghe si are o capacitate de cazare de 8 locuri in camere duble,cu bai proprii,mobilier modern si complet utilate, sala de mese,bucatarie utilata complet,terasa cu gratar,loc amenajat pentru copii,parcare. Va recomandam excursii cu barca pe trasee turistice pentru a va bucura de peisajul mirific si unic din Delta Dunarii, diferite [...] citește mai mult »
80 Lei
Camera dublă matrimoniala pentru o singură noapte
8 locuri, 4 camere, 80 Lei / camera dublă matrimoniala pentru o singură noapte
0
Cazare Mahmudia, str. Culturii, nr. 58, jud. Tulcea
Casa IVAN - CARTA
Casa Ivan este o cladire moderna, dispune de 8 camere dotate fiecare cu televizor si grup sanitar cu dus cu apa calda permanenta. Grupurile sanitare au toaleta, chiuveta si dus. Curtea este generoasa cu posibilitati de gratar si mese cu scaune. Casa se afla in imediata apropiere a Dunarii (circa 50 m), de cele mai bune locuri de pescuit si mai atragatoare si salbatice peisaje. Va asteptam!
120 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
16 locuri, 8 camere, 120 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Mahmudia, str. Trandafirilor, nr. 5, jud. Tulcea
Casa DAN SI ELENA
Aflata in imediata apropiere a Dunarii si la cateva minute de Rezervatia Deltei Dunarii, Vila Elena va asteapta cu un numar de 10 camere (dotate cu Tv, bai proprii, aer conditionat si internet wireless), o curte generoasa cu foisor, gratar, piscina si parcare interioara, pentru a va petrece o vacanta de neuitat. Organizam plimbari cu barca in Rezervatia Deltei si partide de pescuit. . . [...] citește mai mult »
de la
140 Lei
Camera dublă twin pentru o singură noapte
22 locuri, 10 camere, 140 Lei / camera dublă twin pentru o singură noapte
0
Cazare Mahmudia, str. Tulcei, nr. 78, jud Tulcea
Casa LIA - CARTA
Casa este situata in Mahmudia la 150 m de Dunare. Este locatia ideala pentru un grup de 5-6 familii care doreste intimitate pentru petrecerea timpului liber. Puteti renunta la disconfortul unitatilor turistice mari in care cei tineri ii deranjeaza pe cei in varsta si invers, bucurandu-va de frumusetile Deltei Dunarii si bunatatile specifice zonei. Cazarea se face intr-un apartament cu doua [...] citește mai mult »
130 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
16 locuri, 6 camere, 130 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Mahmudia, Str. Salsovia, nr. 62, Tulcea
Pensiunea SALSOVIA
Cazare in Delta Dunarii, la Pensiunea Salsovia , o alegere inspirata pentru petrecerea timpului de odihna si relaxare.Pensiunea este situata in pitoreasca localitate Mahmudia, unde natura a imbinat frumusetea din Podisul Dobrogei cu Delta Dunarii. In Mahmudia, frumusetile Deltei Dunarii sunt puse in valoare de bratul Sfantul Gheorghe, de flora si fauna acestuia, a lacurilor si canalelor, [...] citește mai mult »
380 Lei
Întreaga locație pentru o singură noapte
320 Lei pentru 7 sau mai multe nopți rezervate
8 locuri, 4 camere, 380 Lei / întreaga locație pentru o singură noapte
0
Cazare Mahmudia, Jud. Tulcea, Delta Dunarii
Pensiunea CASA TEO
Pensiunea Casa Teo**** din Delta Dunarii este asezata intr-o zona mirifica, pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, in localitatea Mahmudia la numai 29 km de orasul Tulcea, accesul pana la pensiune fiind foarte usor si confortabil pe o sosea nou asfaltata pana in parcarea din fata pensiunii.... Casa Teo Mahmudia va sta la dispozitie cu 21 spatii de cazare cu dotari de 4*, o sala de [...] citește mai mult »
tarif nedefinit
44 locuri, 21 camere, tarif nedefinit
0
Cazare Mahmudia, str. Salsovia, nr. 33, Jud. Tulcea
Pensiunea LIANCE - CARTA
Locatie noua de cazare 2012, in Mahmudia- Delta Dunarii, Pensiunea Liance clasificare 4 stele cazare si 4 stele restaurant, 24km de la Tulcea, asfaltat panana la locatie, capacitate de cazare 30-35 persoane, 13 camere si doua apartamente, sala de conferinte 35 persoane (time building ), parcare, gratar, bar, restaurant capacitate 60 persoane, ventiloconvectorii, frigidere si congelatoare speciale [...] citește mai mult »
210 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
35 locuri, 15 camere, 210 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Mahmudia, str. Tulcei, nr. 1, jud. Tulcea
Pensiunea MAHMUDIA
Cazare in 9 camere (5 casute si 4 camere in vila); Bar & Restaurant; Piscina; Parcare exterioara 10 de locuri; Spalatorie auto; Internet Wireless; Plimbari cu ambarcatiunea proprie in Delta; Camere dotate cu aer conditionat si televizor; Va asteptam cu drag!
90 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
18 locuri, 9 camere, 90 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Mahmudia, str. Tulcei, nr. 4, jud. Tulcea
Pensiunea DELTA D.M.Y.
Pensiunea Iuliana si-a schimbat denumirea in Delta D.M.Y. Pensiunea Delta D.M.Y.se afla la 7 m de apa, respectiv pe Bratul Sfantu Gheorghe, la 15 minute cu barca de inima Deltei. In fata pensiunii, malul apei este virgin, cu salcii curgatoare, un podet de acces la apa, barci de agrement si barci pescaresti cu care pescarii aduc peste proaspat in fiecare dimineata; la distanta de 50 m se [...] citește mai mult »
tarif nedefinit
21 locuri, 10 camere, tarif nedefinit
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login