C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cazare Mila 23

Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
0
Cazare Mila 23, Delta Dunarii
Pensiunea INIMA DELTEI
Cazare in conditii decente in camere cu aer conditionat , televizor , baie proprie ; Salon de masa si foisor din stuf - bucatarie traditionala - preparate predominant din peste ; Gradina mare cu gazon , umbrelute din stuf si sezlong-uri ; Barci cu motor ; Ponton propietatea pensiunii ; Organizam excursii cu barci cu motor: lacuri si canale, Schitul Sf.Atanasie, Padurea Letea, Sulina [...] citește mai mult »
130 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
22 locuri, 9 camere, 130 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Mila 23, Delta Dunarii
Hotel PLUTITOR DELTA WAYS
Hotelul plutitor Delta Ways este amplasat intr-o zona linistita din marginea localitatii Mila 23. Hotelul dispune de 18 locuri in 9 camere duble cu grupuri sanitare proprii, aer conditionat si televizor. In restaurantul hotelului se pot servi specialitati locale pe baza de peste. Optiunile de masa pot include pe langa clasicele, bors de peste, plachie sau caras prajit si icrele de stiuca, [...] citește mai mult »
130 Lei
Camera dublă twin pentru o singură noapte
18 locuri, 9 camere, 130 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Mila 23, Jud. Tulcea
PARADISE DELTA HOUSE
Pensiunea Paradise Delta House este asezata pe partea opusa a satului Mila 23 pe o insula de vis, intr-un cadru mirific al naturii fiind cel mai bun punct de plecare in Delta Dunarii. Pensiunea Paradise Delta House face posibile legaturile pe apa cu toate locurile magnifice pe care le ofera Delta Dunarii, spre Sud Lacul Obretin, spre Nord Stipoc, Pardina, Tatanir iar spre EST Lacul Trei Iezere, [...] citește mai mult »
240 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
30 locuri, 15 camere, 240 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login