C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Casa ANASTASIA 0

Casa ANASTASIA - Descriere

Casa ANASTASIA Casa ANASTASIA Casa ANASTASIA Casa ANASTASIA
Pensiunea Anastasia este situată în inima tarii, localitatea Moieciu de jos, la o aruncatura de băt de resedinta contelui Dracula, un tărâm de basm, cu o panoramă deosebita a muntilor, acolo unde linistea si atmosfera placuta se întrepatrund cu peisajul pitoresc, triluliul pasarilor creind un mediu ideal pentru petrecerea unor concedii frumoase.
Pensiunea este formata din 6 camere(2 cu baie pe hol) 4 cu bai propri living spatios, bucatarie utilata, tv cablu, internet, plasma în fiecare camera, living, foisor, loc de joaca pt. copii, gratar acoperit, curte mare închisa.

Pentru a va petrece timpul într-un mod placut puteti beneficia de anumite servici contra cost: plinbari cu trasura/sania trasa de cai, plinbari cu masina de teren(suzuky) pe dealurile din apropiere, servicii de catering restaurant Montain Garden.
Distante aproximative fata de monumentele, pesteri, cladiri istorice: Castelul Bran 7km, Rezervatia de ursi Zarnesti 20km, Cetatea Rîsnov, Dino Park 25km, Prapastiile Zarnesti 35km, Pestera Dînbovicioara 40km, Parcul natural Bucegi 15km si multe altele
La distanta de 2 km se afla Complexul Cheile Gradistei unde va puteti recreea într-un mod placut: piscina acoperita 50/adult 25/copil, park aventura, pîrtie sky începatori, medie, pîrtie saniusi... pentru mai multe detali la telefon.
La o distanta de 7km se afla pîrtia de sky Cheile Gradistei. Se poate achita si cu tichete de vacanta.Servicile de cazare se pot achita si cu tichete de vacanta.

Cartea de Oaspeți Casa ANASTASIA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login