C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Pensiunea ARTARUL 3s

Pensiunea ARTARUL - Descriere

Pensiunea ARTARUL Pensiunea ARTARUL Pensiunea ARTARUL Pensiunea ARTARUL
Pensiunea "Artarul" va ofera cele mai bune conditii de petrecere a unui sejur in care intimitatea, confortul si eleganta va vor indemna sa reveniti oricand pt om vacanta in natura.

Peisajul armonios imbinand paduri de conifere si foioase raspandite intre Muntele Mic, Nedea si Varful Pietrei au dat localnicilor cel mai curat aer. Un grup de specialisti francezi au constatat ca coeficientul de ionizare negativa din zona este de 10 ori mai mare decat cel existent in punctul de cadere de la cascada Niagara sau cel din statiunea Danos din Elvetia.

Peisajul, aerul curat si conditiile bune de la pensiunea noastra va vor reconforta atat fizic cat si psihic in cele mai frumoase vacante subalpine.


Cea mai importanta cale de acces in statiune este cea de pe drumul DN68 situat intre Caransebes si Hateg. Intre limitele localitatilor Otelu Rosu si Zavoi se abate de la soseaua principala, traversand linia ferata din gara Zavoi.

In drum spre statiune veti intalni satul Maru la 10km de orasul Otelul Rosu si la alti 9km barajul Maru, inalt de 125m la poalele caruia se intinde un frumos lac de acumulare. De aici mai sunt 3km pana in statiunea de la poalele muntelui Tarcu.

De la Otelu Rosu (din centru, de la Posta) pleaca un microbuz al firmei Manea Transport din ora in ora spre Poiana Marului. Costul pentru transportul dus-intors costa 6 lei.

Drumul pana aici ofera peisaje frumoase si viguroase care te conduc parca in puterea muntelui, dar cum ajungi in poiana, crestele muntilor se deschid ca niste puternice brate parintesti.

Pensiunea "Artarul" este construita in 2008 si ofera spatii diverse de cazare in doua cladiri amenajate la cele mai inalte standarde de calitate si confort.

Pensiunea principala are un numar de 11 camere modern amenajate.

* Fiecare camera dispune de: pat dublu (matrimonial)
* televizor
* toaleta
* cabina de dus
* acces internet prin cablu şi prin wireless
* apă caldă în permanenţă

Oaspetii nostri au la dispozitie un restaurant si o bucatarie utilata complet.

Cartea de Oaspeți Pensiunea ARTARUL

26 locuri,
11 camere
Poiana Mărului Severin, str. Principala, nr. 81 B - 81 C, Jud. Caras Severin
Contactează
Pensiunea ARTARUL »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login