C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cazare Poienile Izei

Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
2
Cazare Poienile Izei, str. Principala, nr. 134, Maramures
Pensiunea IOANA DIN POIANA
Va asteptam sa ne vizitati pentru a ne cunoaste traditiile si obiceiurile pastrate atat de viu. Dispunem de 7 camere cu bai proprii decorate traditional in stil maramuresan, TV in camera, internet wireless, foisor, gratar, cuptor pentru prepararea pâinei de casa, ferma proprie si livada cu pomi fructiferi. La noi va puteti simti cu adevarat ca la mama acasa, puteti imbraca costumul traditional [...] citește mai mult »
70 Lei
Camera dublă ( cazare ) pentru o singură noapte
20 locuri, 7 camere, 70 Lei / camera dublă ( cazare ) pentru o singură noapte
0
Cazare Poienile Izei, str. Principala, nr. 143, Maramures
Casa MARIA LUI SILIMON
Peisajul deosebit cu dealuri acoperite de pasuni si paduri este completat de sunetele specifice unui sat: cantatul cocosilor, caii cu carutele, sau clopotele bisericii care cheama credinciosii la slujba. Portul, obiceiurile si traditiile sunt un aspect foarte important aici. Mancarea este ecologica, din gospodaria proprie. Oferim excursii cu caruta sau sania, excursii la valtoare, vizitat [...] citește mai mult »
50 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
8 locuri, 4 camere, 50 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
2
Cazare Poienile Izei, str. Valea Dubului, nr. 135, Maramures
Pensiunea LA MARIA
Vino in inima Maramuresului sa te simti mai bine ca acasa ascultandu-ne cantand din cetera si zongură Dincolo de livada de langa casa incepe padurea de brad de sub varful Magura din Muntii Tiblesului. Veti redescoperi aerul proaspat, linistea intrerupta doar de cantatul pasarelelor sau al cocosilor, preparatele traditionale, atmosfera satului de munte, frumusetea sarbatorilor etc. Pensiunea [...] citește mai mult »
50 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
15 locuri, 6 camere, 50 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
2
Cazare Poienile Izei, nr. 144 A, jud. Maramures
Pensiunea MARIA PETREUS
Pensiunea Maria Petreus va ofera cazare in 4 camere; dispunem de TV in fiecare camera, 2 bai, bucatarie utilata, sala de mese. Oferim cazare in regim demipensiune sau pensiune completa. Tarife: 50 lei/ camera/zi , numai cazare 75 lei/persoana/ zi , cazare si demipensiune Preturile sunt negociabile in functie de numarul de nopti rezervate. Va asteptam cu drag!
50 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
10 locuri, 4 camere, 50 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Poienile Izei, str. Principala, nr. 8, Maramures
Pensiunea BOROICA
Pensiunea Boroica, va ofera cazare in 7 camere cu bai proprii. Pensiunea dispune de televizor, cablu tv, internet (la cerere), gratar parcare, gradina, livada. Va asteptam cu drag!
50 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
16 locuri, 7 camere, 50 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
2
Cazare Poienile Izei, Str. Dubului, nr. 89 A , Maramures
Pensiunea ADRIANA NEMES
Este imaginea perfecta a satului maramuresan de munte, imbinarea confortului cu traditionalul, 7 camere rustice cu bai proprii. De aici se pot admira frumoasele peisaje ale zonei datorita amplasamentului pe culmea unui deal la iesire din localitate spre zona de munte. In zona este o liniste deplina deoarece pe raza de cateva sute de metri nu se gasesc alte constructii. Arhitectura constructiilor [...] citește mai mult »
130 Lei
Camera dublă cazare + demipensiune pentru o singură noapte
14 locuri, 7 camere, 130 Lei / camera dublă cazare + demipensiune pentru o singură noapte
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login