C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Casa LIA 0

Casa LIA - Descriere

Casa LIA Casa LIA Casa LIA Casa LIA
Pensiunea Casa Lia, situată în inima Bucovinei, pe traseul DN 17 /E 58, din Suceava - spre Gura Humorului, prin Cămpulung Moldovenesc, in localitatea Valea Putnei, str. Principala nr. 47, vis-a-vis de biserica.

Bucovina este una dintre cele mai atractive şi frecventate zone turistice din România. Aici găsești ordine, oameni deschiși, primitori, respectarea tradițiilor și, nu în ultimul rând, un aer ce te îmbie să revii ori de câte ori ai ocazia.

Pensiunea Casa Lia este plasată intr-un cadru mirific, inconjurată fiind de peisaje deosebite, precum şi de obiective turistice accesibile datorită căilor de acces foarte bune.
Este locul ideal pentru relaxare în week-end sau în vacanţe, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene - păstrătoare de tradiţii.

Numai vizitînd acest loc vă puteţi da seama de adevărata sa frumuseţe.
Pensiunea Casa Lia este o casă cu o vechime mai mare de 100 de ani. După restaurare, exteriorul casei a rămas intact, păstrînd originalitatea şi frumuseţea caselor ţărăneşti din Bucovina. Interiorul însă, a suportat unele modificări, în vafoarea confortului turiştilor, la fel, păstrînd atmosfera anilor 1950.

Unitatea vă stă la dispoziţtie cu:
- 4 camere duble, cu băi proprii,
- 1 cameră cu 4 paturi separate cu baie proprie,
- o sală de mese cu capacitate de 20 locuri,
- televizoare Led ( D 81 ) in fiecare cameră,
- wi-fi gratuit,
- parcare în curte,
- pîrtie de săniuş - proprie,
- padure de brazi- proprie.

Cartea de Oaspeți Casa LIA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login