C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Pensiunea CRISTIANA 0

Pensiunea CRISTIANA - Descriere

Pensiunea CRISTIANA Pensiunea CRISTIANA Pensiunea CRISTIANA Pensiunea CRISTIANA
Pensiunea Cristiana va ofera 14 locuri de cazare, repartizate in 7 camere, dotate cu bai proprii, tv, balcon, incalzire centrala. La cerere se poate suplimenta numar locurilor de cazare.

Casa Cristiana este plasata intr-un cadru mirific, inconjurata de peisaje deosebite precum si de obiective accesibile datorita diverselor trasee turistice. Casa Cristiana se prezinta ca locul ideal pentru relaxare in week-end sau in vacante, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene, pastratoare de traditii.

Frumusetea locului, eleganta acestei pensiuni, calitatea serviciilor, diversitatea posibilitatilor de petrecere a timpului liber situeaza aceasta pensiune in topul preferintelor si a aspiratiilor turistilor ce "calca" plini de profunda si vie admiratie meleagurile bucovinene, pentru a petrece un sejur sau un concediu de neuitat, in mijlocul unei naturi neatinse parca, cu oameni primitori, cu paduri in care mai salasluiesc inca ursul brun si rasul, pe pamantul Bucovinei, "Tara celor 1000 de manastiri".

Pensiunea dispune de parcare in curte, loc de joaca pentru copii, foisor, gratar, curte, ferma proprie, pastravarie, sala de mese, acces la bucatarie, sala de mese cu tv.

Cartea de Oaspeți Pensiunea CRISTIANA

14 locuri,
7 camere
din CARTA.ro:
0732 408 185
Pojorâta, str. Centru, nr. 895, jud. Suceava
Contactează
Pensiunea CRISTIANA »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login