C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Pensiunea VEVERITA 0

Pensiunea VEVERITA - Descriere

Pensiunea VEVERITA Pensiunea VEVERITA Pensiunea VEVERITA Pensiunea VEVERITA
Pensiunea Veverița, din Stațiunea Rânca, oferã posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare și odihnã de neuitat, în inima stațiunii, îmbinând tradițiile și felul de viațã specifice zonei cu confortul și condițiile cerute de standardele unui turism de calitate.

Pensiunea vã oferã cazare, punându-vã la dispoziție 16 camere dotate cu bãi proprii, mobilier modern și televizor cu o multitudine de canale; de asemenea, aveți la dispoziție și rețeaua wireless de internet, proprie pensiunii.

Totodatã, aveți posibilitatea de a închiria întreaga pensiune în vederea organizãrii de evenimente speciale: banchete, recepții, reuniuni, seminarii, ședințe, team-building, nuntã, botez etc; capacitatea restaurantului fiind de 60 persoane, vã permite desfãșurarea unor astfel de petreceri. Trebuie menționat cã închirierea întregii pensiuni presupune și condiții avantajoase/preferețiale pentru potențiali clienți.

Zona înconjurãtoare oferã priveliști de o neasemuitã frumusețe cu vãi și culmi muntoase acoperite cu pãduri de conifere. Nu trebuie uitat faptul, cã stațiunea Rânca este strãbãtutã de faimosul drum Transalpina, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume conform studiilor comparative, alãturi de la fel de faimosul Transfãgãrãșan.

Cartea de Oaspeți Pensiunea VEVERITA

30 locuri,
15 camere
din CARTA.ro:
Rânca, Ranca, str. Gh Tatarescu, nr. 54, jud. Gorj
Contactează
Pensiunea VEVERITA »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login