C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cazare Săcel

Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
3s
Cazare Săcel, Str. Principala, nr. 1058, Maramures
Pensiunea KRISTAL
Prin natura spre sanatate! Deschisa in septembrie 2012, pensiunea Kristal este situata in comuna Sacel, in judetul Maramures si detine un amplu spatiu de recreere si divertiment datorita inexistentei agitatiei urbane. Este ideala pentru iubitorii de liniste, aer curat de munte si privelisti frumoase ce vor incanta pe toti oaspetii, de la cel mai mic pana la cel mai mare. Pensiune Kristal are o [...] citește mai mult »
tarif nedefinit
86 locuri, 26 camere, tarif nedefinit
3
Cazare Săcel, nr. 755, Baia Mare, Maramures
Pensiunea LACRAMIOARA
Situata in Maramuresul Istoric in localitatea Sacel, departe de vacarmul urban, in unul dintre cele mai importante centre turistice ale Romaniei, oferind confort si dotari de clasa, dar in acelasi timp intimitatea, caldura si eleganta locuintei proprii, Pensiunea LACRAMIOARA satisface cele mai exigente pretentii. Ospitalitatea specifica locului, bucataria traditionala, amabilitatea, [...] citește mai mult »
120 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
59 locuri, 23 camere, 120 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
3
Cazare Săcel, str. Iza, nr. 971, Maramures
Pensiunea COLT DE RAI
Pensiunea dispune de doua apartamente si 8 camere cu pat dublu sau triplu, satisfacand cele mai inalte pretentii. Accesul se poate face pe cale rutiera cu autobusele care fac legatura Cluj – Borsa, Baia Mare – Borsa si Bistrita - Borsa. Accesul pe cale feroviala se poate realiza prin legaturile Bucuresti – Sighetul Marmatiei, Cluj Napoca – Sighetul Marmatiei si Timisoara - Sighetul [...] citește mai mult »
de la
80 Lei
Camera dublă matrimoniala cu baie comuna pentru o singură noapte
38 locuri, 13 camere, 80 Lei / camera dublă matrimoniala cu baie comuna pentru o singură noapte
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login