C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Casa GEORGIA 0

Casa GEORGIA - Descriere

Casa GEORGIA Casa GEORGIA Casa GEORGIA Casa GEORGIA
Situata intr-o poienita, inconjurata de padure intr-un peisaj deosebit, aer curat de munte, Casa Georgia este un loc ideal pentru relaxare si drumetii.
La parterul unitatii functioneaza o pizzerie cu o capacitate de 20 locuri, unde puteti servii un bogat sortiment de pizza pe vatra, salate, desert, cafea, sucuri naturale, inghetata artizanala, etc. La etaj sunt disponibile pentru cazare 3 dormitoare cu pat dublu, dintre care doua au balcon, tv in fiecare camera, 1 baie comuna, frigider. Internet wireless, cablu tv. La cerere se poate oferii si micul dejun contra sumei de 15 lei/pers. In curte loc amenajat pentru gratar, terasa cu hamace, loc de joaca pentru copii.
Accesul in oras este foarte usor, centrul vechi al Brasovului se afla doar la 15 minute, iar Poiana Brasov la 30 minute.

Principalele obiective turistice sunt :
- Varful Bunloc, ( Partie de Ski si telescaun)
- Defileul Sapte Scari cu traseu spre Piatra Mare
- Parcul Acvatic "Aqua Magic"
- Parc Adventura- parc de agrement( catarari si tirolina), cel mai mare parc de aventuri din Romania
- Gradina Zoologica Brasov
- Paradisul Acvatic - cel mai mare din tara(piscine acoperite, diferite saune, masaj, sala fitness, teren fotbal, etc),functioneaza pe tot parcursul anului.
In centrul Brasovului puteti vizita Biserica Neagra, Turnul Alb, Turnul Negru, Poarta Ecaterinei, Strada Sforii, Tampa( panorama, telecabina), Bastionul Tesatorilor,Vechea Cetatuie a Brasovului, Prima Scoala Romaneasca, Poarta Schei, Muzeul de Arta.


Coordonate: LATITUDINE: N 45.60875
LONGITUDINE: E 25.70293
ALTITUDINE: 726 m


Va asteptam cu drag.

Cartea de Oaspeți Casa GEORGIA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login