C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Casa DOINA 0

Casa DOINA - Descriere

Casa DOINA Casa DOINA Casa DOINA Casa DOINA
Casa este situata in centrul orasului Sinaia la cateva minute de toate obiectivele turistice importante.
Casa dispune de 4 camere; - 2 camere duble,1 camera tripla sau cvadrupla toate fiind dotate cu bai proprii si o mini garsoniera la parter cu capacitate de 4 persoane avand o chicineta si baie proprie. Unitatea este dotata cu o minibucatarie la etajul 1 deservind cele 3 camere de la etaj ea fiind utilata pentru prepararea micului dejun,minuturi, cafea, ceai etc.
Telecabina se afla la 4 minute de mers pe jos, Castelul Peles se afla la 15 minute de mers pe jos, iar Manastirea Sinaia si Gara Sinaia se afla la mai putin de 5 minute de mers pe jos.

Oferim excursii montane in platoul Bucegi si pe Transfagarasan, transfer de la aeroport,i excursii in tara si pelerinaje la manastiri.

*Pachet pentru minim 5 persoane si maxim 8 persoane.!!! Excursie montana in tot masivul Bucegi unde puteti vizita: Cheile Zanoagei,Lacul Bolboci,Cheile Tatarului,Grota Ursilor,Cabana Padina, Pestera Ialomicioara si biserica din Pestera, Schitul Pestera, Cabana Piatra Arsa; •( Sfinxul si Babele; optional traseu de mers pe jos.)

*transport cu microbuz Mercedes Vito 8 + 1 Locuri;

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.


Va asteptam cu mare drag! !! !

Cartea de Oaspeți Casa DOINA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login