C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Casa VOICU 2s

Casa VOICU - Descriere

Vezi și:
Casa VOICU Casa VOICU Casa VOICU Casa VOICU
Casa Voicu este situata in renumita statiune Sinaia in vecinatatea Bisericii Sfantul Ilie, la 5 min de hotel International, intr-o zona foarte linistita. Este compusa din 2 corpuri, avand posibilitati de cazare in camere duble, camera de patru persone precum si doua apartamente (pot incapea 2-4 persoane). La cerere se poate inchiria si doar o camera din apartament. Camerele dispun de TV, internet wireless, bai proprii, iar apartamentele au si balcon.

Vila dispune de terasa acoperita (cu TV pe timp de vara si incalzitor ptr perioade reci), biliard si sala de fitness, sauna (uscata cu linie audio si dus cu hidro masaj), living, bucatarie, frigider in unitate, dar si in camera, internet wireless, foisor in curte, gratar/barbeque, , semineu, . Acceptam tichete de vacanta si animale de companie.

Incalzirea este centralizata, insa la cerere se pot utiliza si sobele de teracota cu lemne.

Sinaia este una din cele mai importante statiuni de odihna din tara, furnizand cele mai bune conditii de petreecere a timpului liber dar si de tratament.

In prezent, Sinaia este un important centru turistic si de desfasurare a unor conferinte internationale si nationale; exista amenajari speciale destinate practicarii sporturilor de iarna.

Situata pe Valea Prahovei, in plina zona carpatica, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa, Sinaia este supranumita si Perla Carpatilor pentru peisajele superbe si pentru conditiile deosebite de practicare a sporturilor de iarna.
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login