C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cazare Sulina

Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
0
Cazare Sulina, str. Republicii, nr. 28, jud. Tulcea
Casa SIBIANA
Pensiunea "Casa Sibiana", situata in cea mai estica localitate a Romaniei - Sulina, va ofera conditii excelente pentru petrecerea weekend-ului, a vacantei sau concediului, feriti de stresul aglomeratiilor urbane, intr-un cadru natural deosebit. Cazare in conditii excelente, mesele cu meniuri traditionale, posibilitatile de relaxare prin intermediul excursiilor organizate in imprejurimile [...] citește mai mult »
tarif nedefinit
52 locuri, 16 camere, tarif nedefinit
0
Cazare Sulina, str. La Plaja, nr. 16 , jud. Tulcea
Vila CIREX DELTA CLUB
Cirex Delta Club este situat in Sulina, langa Canalul de Centura, intr-un cadru natural deosebit. In imediata apropiere se afla Marea Neagra, conferindu-i o pozitie ideala din punct de vedere al turismului in regiune. Adresandu-se si familiilor cu copii, Cirex Delta Club are 16 locuri in 8 dormitoare. Cladirea este construita in regim de parter + etaj. La parter se afla un living spatios, o [...] citește mai mult »
tarif nedefinit
16 locuri, 8 camere, tarif nedefinit
0
Cazare Sulina, Str. Republicii, Delta Dunarii
Pensiunea AURORA
"Pensiunea Aurora" (Sulina) situata intr-un loc pitoresc pe strada Republicii langa Bazinul Mic in drumul spre Marea Neagra,la aproximativ 15 minute de plaja, mers pe jos. La noi va asteapta un complex de cazare format din : O vila (parter + etaj) cu 13 locuri. - 1 camera cu pat matrimonial (2 locuri) - 1 camera cu 2 paturi,balcon - 3 camere cu 3 paturi *Fiecare camera este dotata cu [...] citește mai mult »
100 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
13 locuri, 5 camere, 100 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
3s
Cazare Sulina, str. M.Sadoveanu, nr. 35
Pensiunea PORTO FRANCO
Pensiunea este situata in capatul dinspre plaja al localitatII Sulina, are 10 camere duble fiecare cu balcon, baie proprie, aer conditionat si televizor. Restaurantul are 30 de locuri si ofera ambianta necesara pentru servirea meselor.
320 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
20 locuri, 10 camere, 320 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Sulina, str. a-I-a, nr. 195, jud. Tulcea
Pensiunea CORAL
Pensiunea este situata in Sulina pe faleza Dunarii, avand cea mai frumoasa locatie oferind combinatia ideala pret-calitate sejur; hotelul are capacitate de 38 locuri, in 18 cam de 3 stele. Petreceti clipe minunate pe terasa hotelului alegand din meniul restaurantului, preparate din peste pregatite in mod traditional. Plaja orasului este situata la 2 km de pensiune, distanta parcursa cu [...] citește mai mult »
tarif nedefinit
32 locuri, 15 camere, tarif nedefinit
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login