C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Pensiunea CASA DIASPORA PISCINA INTERIOARA INCALZITA 0

Pensiunea CASA DIASPORA PISCINA INTERIOARA INCALZITA - Descriere

Pensiunea CASA DIASPORA PISCINA INTERIOARA INCALZITA Pensiunea CASA DIASPORA PISCINA INTERIOARA INCALZITA Pensiunea CASA DIASPORA PISCINA INTERIOARA INCALZITA Pensiunea CASA DIASPORA PISCINA INTERIOARA INCALZITA
Pensiunea Casa Diaspora este situată la doar 9 km de Cheile Sohodolului. Se poate ajunge ușor în Târgu Jiu unde oaspeții pot vizita sculpturile lui Constantin Brâncuși, unul dintre pionierii curentului modernist. Râul Balta se află în apropierea proprietății.

Facilitati camere:

Fiecare cameră de la Pensiunea Casa Diaspora include un TV cu ecran plat. Pentru confortul oaspeților unele camere au zonă de relaxare. Unele camere au balcon sau patio. Camerele includ o baie privată cu duș sau cadă. Pentru confortul oaspeţilor, sunt puse la dispoziție halate de baie, articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr.

Accesul la conexiunea WiFi este gratuit.

Avantajele proprietății

Pensiunea oferă și o bucătărie comună complet utilată, gratar si rotisor, bar, restaurant și o terasă în aer liber acoperită, cu vedere la munte. Pensiunea Casa Diaspora are piscină interioară încălzită și saună finlandeza.

Locație:

Aeroportul Internațional din Sibiu este situat la 217 km de această proprietate. Este pusă la dispoziție o parcare gratuită cu sistem de supraveghere video.

Veți fi întâmpinat în limba româna.

Cartea de Oaspeți Pensiunea CASA DIASPORA PISCINA INTERIOARA INCALZITA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login