C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cazare Uzlina

Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
3s
Cazare Uzlina, Delta Dunarii
Pensiunea LA MIHAI
Pensiunea La Mihai este situata in Judetul Tulcea, Comuna Murighiol Sat Uzlina si este baza ideala pentru a explora Delta Dunarii si lacurile din apropiere, canalele, ghiolurile si diferite locuri de pescuit din aceasta zona.Pensiunea este compusa din 6 cabane a cate 2 camere fiecare(dormitor si sufragerie), capacitate maxima de cazare 24 de persoane. Se poate pescui in lacurile din [...] citește mai mult »
120 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
24 locuri, 12 camere, 120 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
3s
Cazare Uzlina, com. MURIGHIOL, Jud Tulcea
Hotel GULLIVER DELTA RESORT
Hotelul se intinde pe o suprafata de 10 000 mp si are acces direct atat la bratul Sf. Gheorghe cat si la canalul Uzlina. Genius Delta Resort pune la dispozitia turistilor mai multe pontoane ideale atat pentru partide de pescuit de neuitat cat si pentru a admira frumusetile naturii. Genius Delta Resort pune la dispozitia turistilor mai multe pontoane ideale atat pentru partide de pescuit de [...] citește mai mult »
tarif nedefinit
92 locuri, 29 camere, tarif nedefinit
0
Cazare Uzlina, Comuna Murghiol, Judetul Tulcea
Pensiunea CASA DINTRE SALCII
Pensiunea "Casa dintre salcii", va asteapta în minunatul peisaj al Deltei Dunarii! Constructia initiala, o casa de vacanta pentru relaxarea unei familii si a prietenilor iubitori de balta si peste, a devenit în cativa ani o mica pensiune ce doreste sa personalizeze contactul omului cu natura, aducându-va aproape de spiritul si viata linistita a acestor locuri. Capacitatea de cazare: - 12 [...] citește mai mult »
200 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
26 locuri, 12 camere, 200 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
3
Cazare Uzlina, comuna Murighiol, judetul Tulcea
Pensiunea TAMARIN
COMPLEXUL TURISTIC TAMARIN ofera posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare si odihna de neuitat, in inima Deltei Dunarii, imbinand traditiile si felul de viata al localnicilor cu confortul si conditiile cerute de standardele unui turism de calitate, in cadrul PENSIUNII AGROTURISTICE TAMARIN, clasificata la categoria „Pensiune agroturistica 3 margarete”, membru ANTREC. COMPLEXUL [...] citește mai mult »
tarif nedefinit
, 25 camere tarif nedefinit
3
Cazare Uzlina, Judetul Tulcea, Delta Dunarii
Pensiunea PRODELTA
Pensiunea Prodelta ofera cazare la Uzlina in Delta Dunarii, facilitati agrement, pescuit, birdwathing, plimbari cu barca, trasee turistice.
de la
170 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
28 locuri, 14 camere, 170 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login