C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Restaurante Bușteni

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Restaurante Bușteni
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
0
Restaurante Poiana Țapului, str. Independentei, nr. 35
Restaurantul POPASUL VANATORILOR - CARTA
Restaurantul Popasul Vanatorilor cu o capacitate de 120 locuri si terasa in aer liber de 30 locuri, va invita sa serviti preparate gustoase, traditional romanesti si vanatoresti, gatite dupa retete proprii. Este locatia ideala pentru desfasurarea evenimentelor festive, business dar si pentru a petrece momente de relaxare. Daca doriti ca evenimentele sa fie de neuitat, pentru ca totul sa iasa [...] citește mai mult »
120
locuri
120 locuri
2s
Restaurante Bușteni, Str. Valea Alba, nr. 44
Restaurantul CASA MAGICA
Restaurantul Casa Magica va asteapta zilnic. Avem preparate gustoase specifice de bucatariei romanesti la preturi fara egal. Locatie moderna, multifunctionala, restaurantul dispune de doua sali destinate atat clientilor de zi cu zi cat si organizarii de evenimente speciale in conditii deosebite. Cine a gustat o data mancarurile noastre isi doreste cu siguranta sa revina. Atmosfera, calitatea [...] citește mai mult »
100
locuri
100 locuri
0
Restaurante Bușteni, Str. Zamora, nr. 1
Restaurantul CANTA CUISINE
Restaurantul CANTA CUISINE a fost conceput pentru a integra o atmosfera confortabila si rafinata cu servicii extravagante, rezultand o experienta romantica si eleganta. Aceasta stabileste starea de spirit pentru o intilnire intima sau orice alta ocazie speciala, alaturi de persoana iubita. Restaurantului este situat în incredibilul Castel Cantacuzino, iar elegantul design interior il [...] citește mai mult »
90
locuri
90 locuri
0
Restaurante Bușteni, str. Fagetului, nr. 31
Restaurantul FREYA
Situarea într-un cadru intim și rafinamentul preparatelor, cu specific internațional, asortate cu cu cele mai selecte băuturi, recomandă Restaurantul Casa Freya celor mai sofisticate gusturi. Având în dotare 40 de locuri, restaurantul este ideal atât pentru a petrece momente de relaxare, cât și pentru desfășurarea unor evenimente business, team building-uri, workshop-uri, precum și [...] citește mai mult »
40
locuri
40 locuri
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login