C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Restaurante Poiana Brașov

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Restaurante Poiana Brașov
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
0
Restaurante Poiana Brașov, Str. Valea Sticlariei
Restaurantul BAVARIA
Restaurant Bavaria. Cea mai gustoasă alegere. Te invităm la un restaurant din Poiana Brașov ideal pentru o masă delicioasă, în orice moment al zilei. Preparatele noastre sănătoase îți vor da energie pentru drumeții sau o zi pe pârtiile de schi. Găzduim evenimente speciale precum nunți, aniversări sau petreceri. Și suntem recunoscuți pentru organizarea ireproșabilă. Nu orice [...] citește mai mult »

0
Restaurante Poiana Brașov, str. Poiana Soarelui 162
Restaurantul EDELWEISS
Restaurantul cu specific bavarez-tirolez este amenajat intr-un stil aparte, datorita arhitecturii care permite iluminarea naturala, situat la parterul hotelului, are 80 de locuri si este structurat in doua saloane: salonul Serra si salonul Classic. Preparatele culinare sunt pregatite de maestrul bucatar cu experienta internationala si atestate in domeniu. - Barul, situat la parterul hotelului, [...] citește mai mult »
80
locuri
80 locuri
0
Restaurante Poiana Brașov, Poiana Doamnei, nr. 4
Restaurantul ROYAL
Hotel Royal pune la dispozitia clientilor o sala festiva moderna din toate punctele de vedere, ideala pentru organizarea celor mai importante evenimente din viata dumneavoastra (nunti, botezuri, petreceri ). Sala festiva are o capacitate maxima de 150 de locuri,spatiu special pentru muzicanti,ring generos de dans iar restaurantul dispune de bucatari proprii cu o vasta experienta in domeniu, [...] citește mai mult »
150
locuri
150 locuri
0
Restaurante Poiana Brașov, str. Poiana lui Stechil, nr. 15, Jud Brasov
Restaurantul MIRAJ
Restaurantul Miraj situat la parterul hotelului va ofera o gama larga de preparate culinare atat din bucataria romaneasca, cat si din bucataria internationala. Mobilierul nou, elegant al restaurantului, ofera o ambianta deosebita pentru servirea mesei. De asemenea, la dispozitia turistilor se afla un bar si un salon de mic dejun.

0
Restaurante Poiana Brașov, Str. Poiana Ursului
Restaurantul SCOALA DE SPORT
50
locuri
50 locuri
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login