C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Săli de Conferințe Orasul Brașov

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Săli de Conferințe Orasul Brașov
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
0
Săli de Conferințe Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 27
Sala de Conferințe AMBIENT
Şi raţiunea are nevoie de confort! Suntem specialişti în a combina locaţii ideale de întâlniri cu servicii impecabile şi facilităţi de maximă importanţa…pentru şedinţe de management, lansări de produse sau evenimente corporatiste, toate găzuite de excelentul nostru restaurant. Doar o organizare ireproşabilă poate transforma orice întâlnire într-un eveniment [...] citește mai mult »
240
locuri
240 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, Str. Carpatilor, nr. 60
Sala de Conferințe ASTRA
Spatiile special amenajate se adapteaza cerintelor pentru organizarea unor intalniri de afaceri reusite si creaza atmosfera necesara desfasurarii unor traininguri eficiente. In functie de evenimentul pe care il organizezi, poti opta pentru pauza de cafea sau pentru un pranz de afaceri. Ambianta placuta oferita de salile noastre, meniurile variate si serviciile de calitate asigura reusita [...] citește mai mult »

0
Săli de Conferințe Brașov, str. Tibles, nr. 7-9
Sala de Conferințe CLASSIC INN
Sala de conferinta a hotelului Classic Inn este situata la parter si are o capacitate de 80 de locuri fiind dotata cu toate facilitatile necesare acestui spatiu. Scaunele confortabile , spatiul amplu fac mai placuta desfasurarea unor activitati in acest loc.
80
locuri
80 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, str. Garii Noua, nr. 6, Jud. Brasov
Sala de Conferințe GRAND
60
locuri
60 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, Sacele, str. Bunloc, nr. 207
Sala de Conferințe TRAPEZ
Vila Trapez*** este perfecta pentru intruniri de afaceri sau evenimente, dispunand de o sala de conferinte, complet echipata, cu o capacitate de 25 locuri. Salon de mic dejun multifunctional pentru 70 de persoane, care poate fi folosit ca si sala de conferinte sau prezentari.
25
locuri
25 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, str. Vulcan, nr. 104, jud Brasov
Sala de Conferințe JASMINE
Sala de conferinte dispune de 100 de locuri.
100
locuri
100 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, Str. Matei Basarab, nr. 27
Sala de Conferințe IACOB
Sala de Conferinte Iacob dispune de 30 de locuri.
30
locuri
30 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov,
Sala de Conferințe PENSIUNEA AMBIENT 1
Sala de conferinte 1 este situata la demisolul Pensiunii Ambient , situata in centrul Brasovului , B-dul Iuliu Maniu 62B. Facilitati: Lumina naturala Intunecare Spatii pentru servicii catering Servicii catering Divizibilitate Echipamente: Acces internet wireless Laser pointer Flipchart, hartie, markere Whiteboard Plasma tv/LCD Laptop, PC – optional Imprimanta, copiator, fax – [...] citește mai mult »
42
locuri
42 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, Dambu Morii, str. Col. Kiss Sandor 102
Sala de Conferințe STEJARII
45
locuri
45 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, str. Tablei, nr. 27
Sala de Conferințe CONFORT
Pensiunea Confort situata in orasul Brasov va ofera conditii moderne si elegante de cazare, fiind un loc potrivit si pentru organizarea de intalniri de afaceri. Pentru acest scop avem de o sala de conferinte cu capacitatea totala de 30 de locuri.
30
locuri
30 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, Str. Rosiorilor, nr. 4, jud. Brasov
Sala de Conferințe CENTRU CIVIC
Va punem la dispozitie 4 sali cu o capacitate de 80 locuri.
80
locuri
80 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov,
Sala de Conferințe PENSIUNEA AMBIENT 2
Sala de conferinte 2 este situata la demisolul Pensiunii Ambient , situata in centrul Brasovului , B-dul Iuliu Maniu 62B. Facilitati: Lumina naturala Intunecare Divizibilitate Spatii pentru servicii catering Servicii catering Echipamente: Acces internet wireless Videoproiector Ecran de proiectie Laser pointer Flipchart, hartie, markere Whiteboard Laptop, PC – optional Imprimanta, copiator, [...] citește mai mult »
28
locuri
28 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov,
Sala de Conferințe RESIDENCE AMBIENT
Sala de conferinte a Residence Ambient este situata la etajul 2 a unei cladiri de epoca in cantrul Brasovului, pe strada Castanilor. Facilitati: Aer conditionat, Clima cu 2 zone Lumina naturala Intunecare Servicii catering Echipamente: Acces internet wireless Videoproiector Ecran de proiectie Flipchart cu hartie si markere Whiteboard Laptop, PC - optional Imprimanta, copiator, fax – [...] citește mai mult »
37
locuri
37 locuri
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login