C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Săli de Conferințe România

Mă interesează:
0
Săli de Conferințe București, Str. Clucerului, nr. 19
Sala de Conferințe ARC DE TRIOMPHE
Arcul de Triumf Residence este partenerul de succesul afacerii tale. Fie ca este vorba o conferinţă, un training sau o intalnire de afaceri, salile noastre de conferinta va ofera toate facilitatile necesare, de la echipamente moderne la soluţii de catering de înaltă calitate.

0
Săli de Conferințe Brașov, str. Garii Noua, nr. 6, Jud. Brasov
Sala de Conferințe GRAND
60
locuri
60 locuri
0
Săli de Conferințe Predeal, Timisul de Sus, Sos. Nationala, nr. 5
Sala de Conferințe HART
Hart Hotel are 2 sali de conferinta cu capacitate de 200 de locuri, respectiv 40 de locuri,foaier elegant pentru pauzele de cafea, internet wireless, videoproiector, flipchart, scaune cu masa de scris.
200
locuri
200 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, Str. Carpatilor, nr. 60
Sala de Conferințe ASTRA
Spatiile special amenajate se adapteaza cerintelor pentru organizarea unor intalniri de afaceri reusite si creaza atmosfera necesara desfasurarii unor traininguri eficiente. In functie de evenimentul pe care il organizezi, poti opta pentru pauza de cafea sau pentru un pranz de afaceri. Ambianta placuta oferita de salile noastre, meniurile variate si serviciile de calitate asigura reusita [...] citește mai mult »

0
Săli de Conferințe Târgu Mureș, str. Gheorghe Doja, nr. 250
Sala de Conferințe HOTEL CIAO
Complexul va sta la dispozitie cu 2 sali de conferinta, toate dotate cu echipamente de ultima generatie, fiind un loc ideal pentru intalniri de afaceri, team-buildinguri,traininguri, cocktailuri iar capacitatea este in functie de tipul de aranjare a fiecarei sali. Facilitati: aer conditionat, internet wi-fi, aer conditionat, flipchart, videoproiector, ecran de proiectie Parcare: privata, [...] citește mai mult »
150
locuri
150 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, str. Nicopole 54
Sala de Conferințe CASA MURESAN
Hotel Casa Muresan Brasov vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de cazare si de acomodare turistica cu tot confortul de care aveti nevoie pentru a face din sejurul dumneavoastra un succes. Fie ca vizitati orasul Brasov, sau aveti de organizat conferinte ori intalniri de afaceri, va stam la dispozitie cu 35 de camere de cazare, restaurant 160 de locuri, bar si 3 sali de conferinta de 200, [...] citește mai mult »
360
locuri
360 locuri
0
Săli de Conferințe Herculane,
Sala de Conferințe CASA ECOLOGICA
In cadrul complexului va oferim sala de conferinta. Nu ezitati sa ne contactati!
50
locuri
50 locuri
0
Săli de Conferințe Poiana Brașov, Str. Poiana Ursului
Sala de Conferințe SCOALA DE SPORT
50
locuri
50 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, str. Vulcan, nr. 104, jud Brasov
Sala de Conferințe JASMINE
Sala de conferinte dispune de 100 de locuri.
100
locuri
100 locuri
0
Săli de Conferințe Porumbacu de Sus,
Sala de Conferințe KRISZTINA
Sala de conferinte din cadrul pensiunii Krisztina are o capacitate de peste 20 de locuri, este dotata cu fotoproiector , sistem audio-video performant, televiziune prin satelit si şemineu. La cerere se poate servii la fata locului orice din meniul pensiunii.
20
locuri
20 locuri
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login