C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Săli de Conferințe România

Mă interesează:
0
Săli de Conferințe București, Str. Alexandru Constantinescu, Nr. 33
Sala de Conferințe DOMENII PLAZA
Residence Domenii Plaza este partenerul de succesul afacerii tale Fie ca este vorba o conferinţă, un training sau o intalnire de afaceri, salile noastre de conferinta va ofera toate facilitatile necesare, de la echipamente moderne la soluţii de catering de înaltă calitate.
200
locuri
200 locuri
0
Săli de Conferințe Poiana Brașov, str. Poiana lui Stechil, nr. 15
Sala de Conferințe MIRAJ
Hotelul Miraj dispune de 2 sali de conferinta (de 55, respectiv 25 locuri) dotate corespunzator pentru desfasurarea de traininguri, seminarii, intalniri de afaceri: videoproiector, flipchart, ecran de proiectie, internet wireless, scaune cu masuta de scris.
55
locuri
55 locuri
0
Săli de Conferințe Cluj Napoca, Str.Observatorului, nr. 129
Sala de Conferințe GOLDEN TULIP ANA DOME
Echipa Golden Tulip Cluj Napoca va pune la dispozitie un centru de conferinte format din 4 Sali, de dimensiuni diferite, desavarsit sa satisfaca toate cerintele pentru realizarea unui eveniment de succes. Indiferent de natura evenimentului dumneavoastra (training, conferinta, seminar, prezentare sau lansare de produs) va oferim logistica necesara si asistenta din partea personalului nostru [...] citește mai mult »

0
Săli de Conferințe Păltiniș,
Sala de Conferințe ALPINA - CASI

0
Săli de Conferințe Cluj Napoca, str. Fagetului, nr. 31 A
Sala de Conferințe SUNNY HILL
Cand aveţi intâlniri la Cluj Napoca în contexte de afaceri, fie clienti, parteneri, potentiali clienti sau angajati, acest lucru implică întotdeauna o mare responsabilitate. Dacă trebuie sa convingeti partenerii dumneavoastră despre rentabilitatea unui proiect, sa convingeti clientii dvs. sau potentialii clienti ca ceea ce aveti de oferit este cel mai bun lucru pe care il pot obţine, sau [...] citește mai mult »
160
locuri
160 locuri
0
Săli de Conferințe Poiana Brașov, str. Poiana soarelui
Sala de Conferințe EDELWEISS
Situat la parterul hotelului, salonul Business ofera posibilitatea organizarii de conferinte, intilniri de afaceri, training-uri etc dspunand de aparatura de ultima ora. Salonul are o capacitate ce poate fi structurata pana la 80 participanti.
80
locuri
80 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 27
Sala de Conferințe AMBIENT
Şi raţiunea are nevoie de confort! Suntem specialişti în a combina locaţii ideale de întâlniri cu servicii impecabile şi facilităţi de maximă importanţa…pentru şedinţe de management, lansări de produse sau evenimente corporatiste, toate găzuite de excelentul nostru restaurant. Doar o organizare ireproşabilă poate transforma orice întâlnire într-un eveniment [...] citește mai mult »
240
locuri
240 locuri
0
Săli de Conferințe Bran, Predelut, nr. 64 A
Sala de Conferințe SERENA
Sala de conferinte de la mansarda Pensiunii Serena are o capacitate de 20 locuri si poate gazdui cursurile sau intalnirile angajatilor firmei dumneavoastra. Pentru o buna desfasurare a evenimentelor, sala e dotata cu video proiector si flip chart. Dupa cursuri, pentru destinderea participantilor, sala poate fi transformata in sala de jocuri: tenis de masa, darts, table, rummy. La cererea [...] citește mai mult »
20
locuri
20 locuri
0
Săli de Conferințe Mamaia, Bd. Complex Jupiter junona
Sala de Conferințe ZENIT
Sali de conferinta Centrul de Conferinte Zenit are cu o capacitate maxima de 900 de locuri. Structura acestuia este modulara : Sala Poseidon A, cu o suprafata de 260 mp Sala Poseidon B, cu o suprafata de 110 mp Sala Hermes, cu o suprafata de 80 mp Sala Artemis, cu o suprafata de 80 mp Sala Orion, cu o suprafata de 80 mp Terasa in aer liber Helios, cu o suprafata de 320 mp
900
locuri
900 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, Sacele, str. Bunloc, nr. 207
Sala de Conferințe TRAPEZ
Vila Trapez*** este perfecta pentru intruniri de afaceri sau evenimente, dispunand de o sala de conferinte, complet echipata, cu o capacitate de 25 locuri. Salon de mic dejun multifunctional pentru 70 de persoane, care poate fi folosit ca si sala de conferinte sau prezentari.
25
locuri
25 locuri
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login