C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Săli de Conferințe România

încarcă următoarele 10 rezultate pentru Săli de Conferințe România
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
0
Săli de Conferințe Predeal, Str. Bd Mihail Saulescu, nr. 111
Sala de Conferințe NOBLESSE
Salile de conferinte ( 2 sali ) poat fi amenajate pentru conferinte de pana la 90 de locuri, fiind dotate cu echipamentul necesar pentru organizarea intalnirilor de afaceri, a sesiunilor de comunicari sau a altor tipuri de conferinte, training-uri, evenimente. Sala de conferinte reprezinta un segment important al Hotelului Noblesse*** Predeal si de aceea este dotata la cele mai inalte [...] citește mai mult »
100
locuri
100 locuri
0
Săli de Conferințe Bran, str. Iancu Gonteanr. 463
Sala de Conferințe HILLDEN LODGE & RESTAURANT
Sala de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri poate asigura desfasurarea in conditii optime de conferinte, prezentari, workshopuri, alte evenimente: mese festive, aniversari. La cerere se poate asigura coffee break sau servirea mesei in restaurantul propriu. Dotari: - videoproiector - flipchart - internet wi-fi - instalatie de sonorizare separata
30
locuri
30 locuri
0
Săli de Conferințe Păltiniș,
Sala de Conferințe ALPINA - CASI

0
Săli de Conferințe Brașov, Sacele, str. Bunloc, nr. 207
Sala de Conferințe TRAPEZ
Vila Trapez*** este perfecta pentru intruniri de afaceri sau evenimente, dispunand de o sala de conferinte, complet echipata, cu o capacitate de 25 locuri. Salon de mic dejun multifunctional pentru 70 de persoane, care poate fi folosit ca si sala de conferinte sau prezentari.
25
locuri
25 locuri
0
Săli de Conferințe Cheia, Principala, nr. 25
Sala de Conferințe FLOAREA SOARELUI
Sala de Conferinte se amenajeaza intr-o parte a salonului de restaurant si este prevazuta cu video proiector si sonorizare. Pentru grupuri organizate care doresc sa foloseasca sala de conferinte, pensiunea se inchiriaza in regim exclusiv.
30
locuri
30 locuri
0
Săli de Conferințe Târgu Mureș, str. Gheorghe Doja, nr. 250
Sala de Conferințe HOTEL CIAO
Complexul va sta la dispozitie cu 2 sali de conferinta, toate dotate cu echipamente de ultima generatie, fiind un loc ideal pentru intalniri de afaceri, team-buildinguri,traininguri, cocktailuri iar capacitatea este in functie de tipul de aranjare a fiecarei sali. Facilitati: aer conditionat, internet wi-fi, aer conditionat, flipchart, videoproiector, ecran de proiectie Parcare: privata, [...] citește mai mult »
150
locuri
150 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov,
Sala de Conferințe RESIDENCE AMBIENT
Sala de conferinte a Residence Ambient este situata la etajul 2 a unei cladiri de epoca in cantrul Brasovului, pe strada Castanilor. Facilitati: Aer conditionat, Clima cu 2 zone Lumina naturala Intunecare Servicii catering Echipamente: Acces internet wireless Videoproiector Ecran de proiectie Flipchart cu hartie si markere Whiteboard Laptop, PC - optional Imprimanta, copiator, fax – [...] citește mai mult »
37
locuri
37 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, str. Tablei, nr. 27
Sala de Conferințe CONFORT
Pensiunea Confort situata in orasul Brasov va ofera conditii moderne si elegante de cazare, fiind un loc potrivit si pentru organizarea de intalniri de afaceri. Pentru acest scop avem de o sala de conferinte cu capacitatea totala de 30 de locuri.
30
locuri
30 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov,
Sala de Conferințe PENSIUNEA AMBIENT 1
Sala de conferinte 1 este situata la demisolul Pensiunii Ambient , situata in centrul Brasovului , B-dul Iuliu Maniu 62B. Facilitati: Lumina naturala Intunecare Spatii pentru servicii catering Servicii catering Divizibilitate Echipamente: Acces internet wireless Laser pointer Flipchart, hartie, markere Whiteboard Plasma tv/LCD Laptop, PC – optional Imprimanta, copiator, fax – [...] citește mai mult »
42
locuri
42 locuri
0
Săli de Conferințe Brebu, str. Principala, nr. 7A
Sala de Conferințe MATEI BASARAB
Sala este ideală pentru: - sesiuni de training - cursuri de limbi straine, utilizare calculator, limbaje de programare, etc - seminarii - workshopuri - dezbateri - conferinte - mese rotunde - expozitii - receptii Sala si clădirea în care este situată, reprezintă locul ideal pentru organizare evenimente, în special corporate și se poate configura în funcție de nevoile dumneavoastră, [...] citește mai mult »
50
locuri
50 locuri
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login