C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Săli de Conferințe Transilvania

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Săli de Conferințe Transilvania
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
0
Săli de Conferințe Cluj Napoca, str. Fagetului, nr. 31 A
Sala de Conferințe SUNNY HILL
Cand aveţi intâlniri la Cluj Napoca în contexte de afaceri, fie clienti, parteneri, potentiali clienti sau angajati, acest lucru implică întotdeauna o mare responsabilitate. Dacă trebuie sa convingeti partenerii dumneavoastră despre rentabilitatea unui proiect, sa convingeti clientii dvs. sau potentialii clienti ca ceea ce aveti de oferit este cel mai bun lucru pe care il pot obţine, sau [...] citește mai mult »
160
locuri
160 locuri
0
Săli de Conferințe Bran, Poarta, nr. 202 C
Sala de Conferințe MARTIN
Sala de Conferinte Martin dispune de 20 de locuri si este dotata cu dotata cu video proiector, smart board, ecran, clipboard. Coffee break la cerere - 10 lei/ persoana.
20
locuri
20 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, Sacele, str. Bunloc, nr. 207
Sala de Conferințe TRAPEZ
Vila Trapez*** este perfecta pentru intruniri de afaceri sau evenimente, dispunand de o sala de conferinte, complet echipata, cu o capacitate de 25 locuri. Salon de mic dejun multifunctional pentru 70 de persoane, care poate fi folosit ca si sala de conferinte sau prezentari.
25
locuri
25 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, Str. Rosiorilor, nr. 4, jud. Brasov
Sala de Conferințe CENTRU CIVIC
Va punem la dispozitie 4 sali cu o capacitate de 80 locuri.
80
locuri
80 locuri
0
Săli de Conferințe Târgu Mureș, str. Uzinei, nr. 16-18
Sala de Conferințe EVEREST
Hotelul dispune deasemenea de o sala de conferinta cu 25-30 de locuri, pt. ntlniri de afaceri, simpozioane
25
locuri
25 locuri
0
Săli de Conferințe Săcele, Alexandru Ion Lepadatu, nr. 93, Jud. Brasov
Sala de Conferințe PENSIUNEA RENATA
SALA DE CONFERINTE are capacitatea de a gazdui 20-25 de persoane si se poate inchiria pentru interviuri, prezentari de produse,pezentari culturale,expozitii,etc. Sala de Conferinte nu este destinata organizarii de petreceri! Se poate inchiria de luni-duminica. SALA SE POATE AMENAJA: SALA DE CLASA: 20- 25 persoane. ARANJAMENT U: 16-20 persoane. ARANJAMENT CERC:15 persoane.
25
locuri
25 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, Str. Carpatilor, nr. 60
Sala de Conferințe ASTRA
Spatiile special amenajate se adapteaza cerintelor pentru organizarea unor intalniri de afaceri reusite si creaza atmosfera necesara desfasurarii unor traininguri eficiente. In functie de evenimentul pe care il organizezi, poti opta pentru pauza de cafea sau pentru un pranz de afaceri. Ambianta placuta oferita de salile noastre, meniurile variate si serviciile de calitate asigura reusita [...] citește mai mult »

0
Săli de Conferințe Poiana Brașov, Poiana Doamnei, nr. 4
Sala de Conferințe ROYAL
Indiferent daca este vorba de conferinte, traininguri, seminarii, prezentari, lansari de produse, nunti sau petreceri, echipa Hotel Royal va sta la dispozitie cu un personal bine pregatit, logistica necesara si o gama variata de meniuri, venind astfel in intampinarea tuturor gusturilor si cerintelor clientilor. CAPACITATE STIL TEATRU – 140-160 PAX STIL SALA DE CLASA – 40-60 PAX [...] citește mai mult »

0
Săli de Conferințe Poiana Brașov, Str. Poiana Ursului
Sala de Conferințe SCOALA DE SPORT
50
locuri
50 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov,
Sala de Conferințe PENSIUNEA AMBIENT 1
Sala de conferinte 1 este situata la demisolul Pensiunii Ambient , situata in centrul Brasovului , B-dul Iuliu Maniu 62B. Facilitati: Lumina naturala Intunecare Spatii pentru servicii catering Servicii catering Divizibilitate Echipamente: Acces internet wireless Laser pointer Flipchart, hartie, markere Whiteboard Plasma tv/LCD Laptop, PC – optional Imprimanta, copiator, fax – [...] citește mai mult »
42
locuri
42 locuri
0
Săli de Conferințe Poiana Brașov, str. Poiana lui Stechil, nr. 15
Sala de Conferințe MIRAJ
Hotelul Miraj dispune de 2 sali de conferinta (de 55, respectiv 25 locuri) dotate corespunzator pentru desfasurarea de traininguri, seminarii, intalniri de afaceri: videoproiector, flipchart, ecran de proiectie, internet wireless, scaune cu masuta de scris.
55
locuri
55 locuri
0
Săli de Conferințe Săcele, str. George Cosbuc, nr. 25
Sala de Conferințe TINELU
Sala de conferinta are o capacitate de 60-70 persoane si se poate inchieria pentru, conferinte, prezentari de produse, simpozioane, evenimente culturale, expozitii cat si reuniuni de clasa. Sala se poate inchiria de luni - duminica la un pret de 500 ron / zi
70
locuri
70 locuri
0
Săli de Conferințe Bran, str. Iancu Gonteanr. 463
Sala de Conferințe HILLDEN LODGE & RESTAURANT
Sala de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri poate asigura desfasurarea in conditii optime de conferinte, prezentari, workshopuri, alte evenimente: mese festive, aniversari. La cerere se poate asigura coffee break sau servirea mesei in restaurantul propriu. Dotari: - videoproiector - flipchart - internet wi-fi - instalatie de sonorizare separata
30
locuri
30 locuri
0
Săli de Conferințe Târgu Mureș, str. Gheorghe Doja, nr. 250
Sala de Conferințe HOTEL CIAO
Complexul va sta la dispozitie cu 2 sali de conferinta, toate dotate cu echipamente de ultima generatie, fiind un loc ideal pentru intalniri de afaceri, team-buildinguri,traininguri, cocktailuri iar capacitatea este in functie de tipul de aranjare a fiecarei sali. Facilitati: aer conditionat, internet wi-fi, aer conditionat, flipchart, videoproiector, ecran de proiectie Parcare: privata, [...] citește mai mult »
150
locuri
150 locuri
0
Săli de Conferințe Bran, Predelut, nr. 64 A
Sala de Conferințe SERENA
Sala de conferinte de la mansarda Pensiunii Serena are o capacitate de 20 locuri si poate gazdui cursurile sau intalnirile angajatilor firmei dumneavoastra. Pentru o buna desfasurare a evenimentelor, sala e dotata cu video proiector si flip chart. Dupa cursuri, pentru destinderea participantilor, sala poate fi transformata in sala de jocuri: tenis de masa, darts, table, rummy. La cererea [...] citește mai mult »
20
locuri
20 locuri
0
Săli de Conferințe Cristian,
Sala de Conferințe RESORT AMBIENT
Capacitati Aranjament: Teatru Forma U Sala clasa Masa rotunda Receptie 120 locuri 100 locuri 60 locuri 60 locuri 90 locuri Facilitati: Aer conditionat, Clima Lumina naturala Intunecare Servicii restaurant Echipamente: Acces internet wireless Sistem sonorizare JBL si microfoane wireless Laser pointer TV LCD Videoproiector Ecran de proiectie Flipchart cu hartie si [...] citește mai mult »
120
locuri
120 locuri
0
Săli de Conferințe Porumbacu de Sus,
Sala de Conferințe KRISZTINA
Sala de conferinte din cadrul pensiunii Krisztina are o capacitate de peste 20 de locuri, este dotata cu fotoproiector , sistem audio-video performant, televiziune prin satelit si şemineu. La cerere se poate servii la fata locului orice din meniul pensiunii.
20
locuri
20 locuri
0
Săli de Conferințe Cluj Napoca, Str.Observatorului, nr. 129
Sala de Conferințe GOLDEN TULIP ANA DOME
Echipa Golden Tulip Cluj Napoca va pune la dispozitie un centru de conferinte format din 4 Sali, de dimensiuni diferite, desavarsit sa satisfaca toate cerintele pentru realizarea unui eveniment de succes. Indiferent de natura evenimentului dumneavoastra (training, conferinta, seminar, prezentare sau lansare de produs) va oferim logistica necesara si asistenta din partea personalului nostru [...] citește mai mult »

0
Săli de Conferințe Brașov,
Sala de Conferințe RESIDENCE AMBIENT
Sala de conferinte a Residence Ambient este situata la etajul 2 a unei cladiri de epoca in cantrul Brasovului, pe strada Castanilor. Facilitati: Aer conditionat, Clima cu 2 zone Lumina naturala Intunecare Servicii catering Echipamente: Acces internet wireless Videoproiector Ecran de proiectie Flipchart cu hartie si markere Whiteboard Laptop, PC - optional Imprimanta, copiator, fax – [...] citește mai mult »
37
locuri
37 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, Dambu Morii, str. Col. Kiss Sandor 102
Sala de Conferințe STEJARII
45
locuri
45 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, Str. Matei Basarab, nr. 27
Sala de Conferințe IACOB
Sala de Conferinte Iacob dispune de 30 de locuri.
30
locuri
30 locuri
0
Săli de Conferințe Târgu Mureș, str. 1 Decembrie 1918, nr. 250
Sala de Conferințe HOTEL BUSINESS
Evenimente memorabile la Centrul de Afaceri al Business Hotel, Conference & SPA Prin multitudinea salilor de conferinte si evenimente, dinamica lor si a personalului inalt calificat veti fi apreciat pentru un eveniment perfect organizat si sincronizat. Veti putea imbina utilul cu placutul, cu o relaxare bine meritata la Aqua Day SPA, cu un bufet suedez pe masura asteptarilor invitatilor dvs. [...] citește mai mult »
800
locuri
800 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov,
Sala de Conferințe PENSIUNEA AMBIENT 2
Sala de conferinte 2 este situata la demisolul Pensiunii Ambient , situata in centrul Brasovului , B-dul Iuliu Maniu 62B. Facilitati: Lumina naturala Intunecare Divizibilitate Spatii pentru servicii catering Servicii catering Echipamente: Acces internet wireless Videoproiector Ecran de proiectie Laser pointer Flipchart, hartie, markere Whiteboard Laptop, PC – optional Imprimanta, copiator, [...] citește mai mult »
28
locuri
28 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, str. Tibles, nr. 7-9
Sala de Conferințe CLASSIC INN
Sala de conferinta a hotelului Classic Inn este situata la parter si are o capacitate de 80 de locuri fiind dotata cu toate facilitatile necesare acestui spatiu. Scaunele confortabile , spatiul amplu fac mai placuta desfasurarea unor activitati in acest loc.
80
locuri
80 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 27
Sala de Conferințe AMBIENT
Şi raţiunea are nevoie de confort! Suntem specialişti în a combina locaţii ideale de întâlniri cu servicii impecabile şi facilităţi de maximă importanţa…pentru şedinţe de management, lansări de produse sau evenimente corporatiste, toate găzuite de excelentul nostru restaurant. Doar o organizare ireproşabilă poate transforma orice întâlnire într-un eveniment [...] citește mai mult »
240
locuri
240 locuri
0
Săli de Conferințe Reghin,
Sala de Conferințe ADRA
Sala de conferinta va pune la dispozitie pana la 200 locuri, Restaurant cu Snack Bar,Gustari Reci,Gustari Calde... Bar; Cazare; Parcare;
200
locuri
200 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, str. Tablei, nr. 27
Sala de Conferințe CONFORT
Pensiunea Confort situata in orasul Brasov va ofera conditii moderne si elegante de cazare, fiind un loc potrivit si pentru organizarea de intalniri de afaceri. Pentru acest scop avem de o sala de conferinte cu capacitatea totala de 30 de locuri.
30
locuri
30 locuri
0
Săli de Conferințe Poiana Brașov, str. Poiana soarelui
Sala de Conferințe EDELWEISS
Situat la parterul hotelului, salonul Business ofera posibilitatea organizarii de conferinte, intilniri de afaceri, training-uri etc dspunand de aparatura de ultima ora. Salonul are o capacitate ce poate fi structurata pana la 80 participanti.
80
locuri
80 locuri
0
Săli de Conferințe Păltiniș,
Sala de Conferințe ALPINA - CASI

0
Săli de Conferințe Brașov, str. Garii Noua, nr. 6, Jud. Brasov
Sala de Conferințe GRAND
60
locuri
60 locuri
0
Săli de Conferințe Brașov, str. Vulcan, nr. 104, jud Brasov
Sala de Conferințe JASMINE
Sala de conferinte dispune de 100 de locuri.
100
locuri
100 locuri
0
Săli de Conferințe Moeciu, Moeciu de Sus, nr. 225
Sala de Conferințe HOUSE OF RIVER
Situata la intrarea in Moeciu de Sus, intr-o zona pitoreasca si linistita, sala de conferinte House of River va pune la dispozitie 70 de locuri, videoproiector, flipchart, acces la internet, fax.
70
locuri
70 locuri
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login