C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Săli de Conferințe Valea Prahovei

Mă interesează:
0
Săli de Conferințe Brebu, str. Principala, nr. 7A
Sala de Conferințe MATEI BASARAB
Sala este ideală pentru: - sesiuni de training - cursuri de limbi straine, utilizare calculator, limbaje de programare, etc - seminarii - workshopuri - dezbateri - conferinte - mese rotunde - expozitii - receptii Sala si clădirea în care este situată, reprezintă locul ideal pentru organizare evenimente, în special corporate și se poate configura în funcție de nevoile dumneavoastră, [...] citește mai mult »
50
locuri
50 locuri
0
Săli de Conferințe Predeal, Str. Bd Mihail Saulescu, nr. 111
Sala de Conferințe NOBLESSE
Salile de conferinte ( 2 sali ) poat fi amenajate pentru conferinte de pana la 90 de locuri, fiind dotate cu echipamentul necesar pentru organizarea intalnirilor de afaceri, a sesiunilor de comunicari sau a altor tipuri de conferinte, training-uri, evenimente. Sala de conferinte reprezinta un segment important al Hotelului Noblesse*** Predeal si de aceea este dotata la cele mai inalte [...] citește mai mult »
100
locuri
100 locuri
0
Săli de Conferințe Predeal, Timisul de Sus, Sos. Nationala, nr. 5
Sala de Conferințe HART
Hart Hotel are 2 sali de conferinta cu capacitate de 200 de locuri, respectiv 40 de locuri,foaier elegant pentru pauzele de cafea, internet wireless, videoproiector, flipchart, scaune cu masa de scris.
200
locuri
200 locuri
0
Săli de Conferințe Bușteni, str. Fagetului, nr. 31
Sala de Conferințe FREYA
Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor și nevoilor Dumneavoastră, Casa Freya vă pune la dispoziție și o sală de conferințe cu 40 locuri, dotată cu aparatură de ultimă generație (Tablă interactivă cu proiecție din față SMART Board, diagonala 122 cm, set de marcare și burete. Reprezintă cea mai eficientă metodă pentru ședinte, prezentări sau sesiuni de training) . De [...] citește mai mult »
40
locuri
40 locuri
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login