C A R T A
TURISMULUI ROMÂNESC

Cazare Vile Sovata

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Vile Sovata
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
0
Cazare Sovata, Str. Ghera, 7/C, jud. Mures
Vila PAULA - CARTA
Vila Paula constructie finalizata in iunie 2010, clasificata cu 3 stele, detinand toate autorizatiile prevazute de lege, se afla in statiunea Sovata-Bai, la aproximativ 1 km de Lacul Ursu. Ofera cazare in patru camere incalzite, cu doua locuri fiecare, 8 locuri in total si unul sau doua suplimentar in fiecare camera, dotate cu grup sanitar, baie proprie, televizor, frigider, dulap, ventilator, [...] citește mai mult »
100 Lei
Camera dublă matrimoniala pentru o singură noapte
8 locuri, 4 camere, 100 Lei / camera dublă matrimoniala pentru o singură noapte
0
Cazare Sovata, Str. Stana De Vale, Nr. 2E; jud. Mures
Vila GUEST HOUSE
Vila este recent construita, este situata in zona Stana de Vale in statiunea Sovata intr-un loc linistit si pitoresc, cu multa padure, verdeata si un parau de munte. Este moderna cu regim de inaltime P+1+m (3 nivele): - la parter: bucatarie dotata cu toate accesoriile necesare pentru prepararea si servirea mesei, terasa pentru servit masa, este dotata cu aparate electrocasnice, din partea casei [...] citește mai mult »
75 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
12 locuri, 5 camere, 75 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Sovata, str. Soarelui, nr. 62, jud. Mures
Vila RIVERSIDE
Vila se inchiriaza doar integral! (3 camere) Incercand sa scapi de cotidian, sa fugi de zgomotul si tumultul care te inconjoara, tanjesti dupa o clipa de relaxare, o oaza de liniste si pace in care susurul repede al apei te duce cu gandul la un mic colt de paradis. Zona mirifica, inconjurata de paduri racoroase prin care soarele te mangaie cu razele lui blande, completeaza vacanta la care [...] citește mai mult »
40 Lei
1 loc de cazare - se inchiriaza doar integral 400 lei/ noapte; pretul afisat este pentru o singură noapte
10 locuri, 3 camere, 40 Lei / 1 loc de cazare - se inchiriaza doar integral 400 lei/ noapte; pretul afisat este pentru o singură noapte
0
Cazare Sovata, str. Stana de Vale, jud. Mures
Vila MAGNOLIA - CARTA
Aflata la cateva miunte de Lacul Ursu, Vila Magnolia isi deschide portile primind cu caldura pe toti care accepta o invitatie intr-un loc demn de a fi admirat, ideal pentru a petrece timpul liber in mod placut. Vila se afla, la marginea padurii de fag, care este strabatuta de paraul rece de munte, fiind foarte aproape si de baza Tratament Balneoclimateric Sovata.
tarif nedefinit
10 locuri, 4 camere, tarif nedefinit
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login