C A R T A CARTA.ro

Pensiunea CASA DINTRE PINI - CARTA 0

Pensiunea CASA DINTRE PINI - CARTA - Descriere

Pensiunea CASA DINTRE PINI - CARTA Pensiunea CASA DINTRE PINI - CARTA Pensiunea CASA DINTRE PINI - CARTA Pensiunea CASA DINTRE PINI - CARTA
Daca te hotarasti pentru o vacanta in Nordul Moldovei atunci neaparat trebuie sa poposesti citeva zile in "Tinutul Neamtului" si nu vei regreta. Pe linga emblema zonei "Cetatea Neamtului" vei putea poposi la " Casa Memoriala Ion Creanga" din Humulesti pentru a-ti aminti clipele frumoase ale copilariei sau la mormantul "Veronicai Micle" pentru a-ti aminti anii frumosi ai adolescentei si nu in ultimul rind te vei putea reculege la cele mai frumoase lacase de cult din zona; M-rea Agapia, Varatec, Sihla, Secu, Sihastria, Neamtu.

Puteti petrece de asemenea cele mai frumoase sarbatori de iarna "Nasterea Domnului" sau "Revelionul" precum si "Invierea Domnului".
Pensiunea Casa Dintre Pini" din Agapia va asteapta cu placere oricand va hotariti sa popositi in zona, sa petreceti cele mai frumoase zile de vacanta, intr-un loc uitat de griji, stres sau zgomot. Camerele spatioase va ofera conditii de confort ce corespund standardului de 3 stele iar linistea si aerul curat vor contribui la relaxarea d-voastra.
Pensiunea"casa Dintre Pini" este situata pe malul Paraului Agapia sub poalele padurii la numai 1, 5 Km de Sf. Lacas al M-rii Agapia.

Cartea de Oaspeți Pensiunea CASA DINTRE PINI - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login