Cabana CERBUL 0

‹
›
16 locuri, 6 camere, Avrig, str. Valea Avrigului, nr. 196, jud. Sibiu

Tarife:

Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Camera - 4 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 75 Lei în timpul săptămânii, 170 Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Tarif pentru Întreaga locație - 16 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 300 Lei în timpul săptămânii, 680 Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Check-in:      Check-out:
Reducere de 10% pentru sejururi de minim 3 nopți.

Cabana se inchiriaza doar integral.

Descriere:

Situata pe valea Avrigului la 22 km de Sibiu, la 8 Km de la DN Sibiu - Brasov - calea ferata, drum asfaltat, intr-o zona montana, cabana are iesire la rau, ferita de zgomotul traficului orientata spre muntii Fagaras, locul ideal pentru relaxare si distractie. Natura, raul si brazii din imprejmuiri confera o nota de intimitate, un aer curat si o liniste interioara.

Locatia este noua si dispune de 4 dormitoare la etaj cu 2 paturi duble in fiecare camera(16 pers). 2 livingu-uri cu coltare, (pentru inca 4 pers cu acceptul proprietarului), un spatiu generos de servit masa si dans semineu in fiecare living, 2 bai moderne cu apa calda permanent, cu cadite de dus, 1 bucatarie mare la parter utilata complet.

Bucataria este dotata cu 1 frigider, masina de spalat vase, 2 filtre cafea, 1 cuptor cu microunde, 2 prajitoare de paine, 2 sandwich-maker, fierbator de apa pentru ceai, vesela completa(atat pentru interior cat si pentru exterior), 1 racitor tip frigider de capacitate mare in filigorie.
In spatiul acoperit de la gratar este amplasat si un aragaz cu butelie pentru a prepara minuturi.

Livingurile sunt dotate fiecare cu 1 televizor cu antena Digi Tv care functioneaza independent.

Suprafata terenului este de 600 mp, cu parcare proprie in interior pt. 6 masini.
Cabana dispune de un loc generos acoperit pentru gratar, un aragaz cu butelie, un spatiu amenajat pentru pregatit ceaunul, de asemenea o filigorie mare pentru servit masa amplasata intre cabana, gratar, loc de joaca pentru copii, leagan, terenul verde se poate folosii pentru un mini footbal, volei, tenis cu piciorul sau alte activitati. Capacitatea totala de cazare este de 16-20 persoane.

Precizari:

Se interzice accesul in unitate cu sistem suplimentar de boxe sau de amplificare.
Livingul Nr. 1 este dotat cu un sistem home cinema(5+1), monitor, tastatura, mouse pentru a fi conectate la unitatea centrala a clientului, are iesire separata pentru home cinema,
Locul de dans Este dotat cu o linie profesionala Technics(statie, dvd, deck, radio, 2 boxe pe 8 Ohmi), Locul de gratar este dotat cu un dvd/mp3/radio cu 2 boxe pentru exterior.
Pentru oricare din dotarile tehnice exista cabluri montate pentru conexiunile:
-tip laptop, computer de birou, telefon, sau alt device cu iesire stereo.
Clientul poate veni in locatie doar cu tehnica de difuzare a muzicii nu cu sistem de amplificare sau difuzare.

La data luarii in primire a cabanei de catre chiriasi, dupa efectuarea receptiei, persoana care a rezervat locatia si a semnat contractul preda proprietarului buletinul si o garantie de 200 lei.
Acest depozit se constituie ca si garantie, pe perioada folosirii imobilului, pentru acoperirea unor mici strcaciuni sau spargeri in cazul folosirii defectuase a dotarilor puse la dispozitia chiriasilor la data receptiei.
In cazul in care chiriasi nu predau spatiul in conditii similare de curatenie se percepe o taxa de 100ron.

Nu se inchiriaza persoanelor minore si nu se preteaza activitatilor de tip majorat.

Pe durata derularii contractului se asigura lemne doar pentru 2 gratare pe zi sau pentru prepararea ceaunului, nu se asigura lemne pentru consum excesiv sau pentru foc de tabara.

Cabana nu-şi propune promovarea turismului, locaţia se inchiriaza integral pentru perioade bine determinate in conditiile legii, pentru diferite activitati familiare sau sociale.

Pentru a respecta legislatia in vigoare la constructiile din lemn, prevenirea si stingerea incendiilor, protectia muncii, precum si siguranta persoanelor, in Spatiul Interior Al Acestei Unitati Fumatul Este Strict Interzis. Locurile de fumat sunt amenajate in spatiul exterior si in filigorie.
Ne gasiti pe facebook la adresele:cabana Cerbul Avrig sau Cabana Cerbul Sibi

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Oferta Speciala

16 adulti
680 lei/noapte/V/S sau S/D,
950 lei/week complet,
Se inchiriaza integral unui singur grup. NU pe camere.
In timpul sapt.300 lei/noapte/pt 8 pers/min 2 nopti.
F. Cald, 4 dorm, 2 living, 2 bai sala de mese/dans, buc mare utilata.

Oferta valabila pana la 20-01-2019

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camera (4 locuri):

Sau rezervă:

:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Avrig, str. Valea Avrigului, nr. 196, jud. Sibiu

Cartea de Oaspeți Cabana CERBUL

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it