C A R T A CARTA.ro

Pensiunea NONI 0

Pensiunea NONI - Descriere

Pensiunea NONI Pensiunea NONI Pensiunea NONI Pensiunea NONI
Pensiunea Noni este locul unde găseşti tot ce ţi-ai putea dori de la o pensiune, totul la un preţ foarte competitiv.

Camerele sunt aranjate până la cel mai mic detaliu. Mobilier modern, camere cu balcon şi privelişte direct către Munţii Bucegi, băi amenajate cu mult bun gust după cele mai înalte standarde, mocheta antifonică, TV Flat Screen şi Wi-Fi gratuit, toate acestea fac parte din 'trusa de vacanţă' pe care o oferim celor ce doresc să 'evadeze' din marile oraşe.

La noi, stresul, nervii şi oboseala au interdicţie! Dorinta noastră este să vă oferim o vacanţă de neuitat cu ajutorul personalului special antrenat să creeze o atmosferă cât mai plăcută şi să răspundă prompt dorinţelor si necesităţilor dumneavoastră.

Pensiunea este amplasată la aproximativ 100 de metri de partia de ski Sorica, astfel încât să puteţi ajunge uşor, pe jos, fără a fi nevoie de alte mijloace de deplasare.

Capacitatea pensiunii este de 15 camere:
• 8 camere duble (se poate închiria şi în regim single, preţul fiind mai redus)
• 4 camere matrimoniale
• 3 apartamente spaţioase

Toate camerele sunt mobilate şi utilate modern, cu mobilier de cea mai înaltă calitate, balcon propriu, baie cu duş, uscător, prosoape, articole de baie, mochetă antifonică, TV flat screen, Wi-Fi gratuit si dotari preparare ceai şi cafea.

Cartea de Oaspeți Pensiunea NONI

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login