C A R T A CARTA.ro

Pensiunea CASA PINTEA - CARTA 0

Pensiunea CASA PINTEA - CARTA - Descriere

Pensiunea CASA PINTEA - CARTA Pensiunea CASA PINTEA - CARTA Pensiunea CASA PINTEA - CARTA Pensiunea CASA PINTEA - CARTA
Pentru cazare, "CASA PINTEA" din Baia Mare, dispune camere duble, ptr. fumatori si nefumatori, si un apartament, toate cu un design unic inspirat de aerul familiar de acasa, fiecare având alta culoare, alt mobiler, alte decoruri, ptr. a va oferi tot comfortul necesar de-a lungul sederii.
La capitolul dotari va oferim în fiecare camera televiziune prin cablu, telefon international, servicii internet prin curent electric, minibar, aer conditionat, iar baile sunt dotate cu cabine de dus cu hidromasaj, si uscator de par.
În mod special una dintre camere confera statutul de camera nuptiala, în culori deosebite si conditii de neuitat ptr. cei ce se hotarasc sa faca cel mai important pas al vietii.
Receptia pensiunii este deschisa 24 de ore din 24, camerele pregatindu-se pentru checking începand cu orele 12 00, checking out facându-se în ziua plecarii pâna la orele 10 00. Pentru a fi binedispusi în noua zi, va oferim mic dejun, inclus în tariful de cazare, între orele 7 00 si 10 00 dimineata.
Restaurantul "CASA PINTEA" Baia Mare, cu o capacitate de 52 de locuri si separeu cu 12 locuri, va ofera atât meniuri traditionale românesti, cât si meniuri internationale, bucatarul sef pregatind fiecare meniu proaspat, tinând cont de dorintele speciale ale fiecarui client.
Pentru a petrece clipe placute împreuna cu cei dragi, barul si crama va stau la dispozitie pâna seara târziu cu o mare varietate de vinuri si bauturi speciale. În plus în sezonul estival, pensiunea dispune de o terasa cu vedere spre Parcul Municipal Baia Mare, terasa organizata în trepte.

Cartea de Oaspeți Pensiunea CASA PINTEA - CARTA

22 locuri,
9 camere
din CARTA.ro:
0362 802 337
0744 515 776
Baia Mare, Str. Petofi Sandor, nr. 20, jud. Maramures
Contactează
Pensiunea CASA PINTEA - CARTA »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login