C A R T A CARTA.ro

Pensiunea IONA 3s

Pensiunea IONA - Descriere

Pensiunea IONA Pensiunea IONA Pensiunea IONA Pensiunea IONA
Pensiunea Iona ofera cazare in 9 camere spatioase dotate cu internet, televizor, grup sanitar propriu. In tariful de cazare este inclus si micul dejun. Micul dejun se poate servi intre orele 7. 00 - 10. 00 dimineata.
Fiecare camera ofera turistului o atmosfera placuta si un confort familial. Servirea mesei se face jos in restaurantul pensiunii care dispune de 80 de locuri.

Separeul pentru nefumatori are 15 locuri, sala cu semineu de 25 de locuri si sala verde cu 40 de locuri. Vara, intr-un spatiu ferit de privirile trecatorilor, in mijlocul naturii, am amenajat o terasa de 30 de locuri.
Meniul restaurantului este foarte variat, putandu-va oferi mancaruri traditionale, 23 de feluri de pizza, paste, deserturi delicioase, cat si o bogata varietate de bauturi. Dispune de loc de joaca pentru copii, bar, parcare, curte cu loc pentru gratar si foisor, living cu televizor.

Facilitati cazare: frigider in unitate, Tv in living, internet wireless, se accepta animale, parcare, gradina/curte, spalatorie, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu,loc de joaca, bar, restaurant.

Facilitati camere: internet in camera, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu Tv.
 
Baia Mare este resedinta a judetului Maramures atestata documentar de catre cancelaria regelui Carol Robert in anul 1329 sub numele de Rivulus Dominarum. Este un oras in care prezentul se imbina cu trecutul, arhitectura sa moderna
imbracand armonios straiele vechiului oras medieval.
Ca si atractii turistice puteti vizita:
- Muzeul de Etnografie, un muzeu in aer liber costituit din felurite gospodarii taranesti, unde gasiti si o bisericuta din lemn ridicata de mesteri populari in 1630 din satul Chechis.
- Biserica Sfanta Treime, un locas de cult medieval in stil baroc construita in 1720.
- Casa Iancu de Hunedoara, terminata de Matei Corvin in sec Xv lea (1468).
- Turnul lui Stefan in stil gotic ridicat tot de Iancu de Hunedoara, folosit multa vreme la supravegherea strategica a orasului.
- Muzeul Judetean Maramures situat in Localul Monetariei construita in 1734-1737.
- Bastionul Macelarilor de unde s-s tras glontul care la ucis pe haiducul Pintea Viteazul.
- Muzeul de Mineralogie, cel mai mare muzeu de mineralogie din Europa.

Va asteptam cu drag.

Cartea de Oaspeți Pensiunea IONA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login