Garsoniera COLT DE RAI 0

‹
›
2 locuri, 1 camere, Băile Govora, str. Tudor Vladimirescu, Nr. 70, Bl. L1

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Statiunea Baile Govora este situata in depresiunea subcarpatica Govora, inconjurata de dealuri acoperite cu paduri de fagi, stejari si pini, la o altitudine de 360-380 m, 20 km SV de municipiul Ramnicu Valcea.

Baile Govora este o statiune de importanta nationala deschisa in toate anotimpurile renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf (pentru cure interne).

Garsoniera "Colt de Rai" se afla in orasul Baile Govora, intr-un loc pitoresc si de asemenea, linistit, in imediata vecinatate a strandului cu ape minerale "Salus" si a complexului sportiv "Aditen". Garsoniera este mobilata modern, dispunand de o bucatarie open-space complet utilata si baie. Dispune si de loc de parcare.

Facilități în camere:

  •   camere cu baie

Facilități în unitate:

  •   bucătărie
  •   frigider
  •   parcare

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Băile Govora, str. Tudor Vladimirescu, Nr. 70, Bl. L1

Cartea de Oaspeți Garsoniera COLT DE RAI

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it