C A R T A CARTA.ro

Pensiunea MERIDIAN 3

Pensiunea MERIDIAN - Descriere

Pensiunea MERIDIAN Pensiunea MERIDIAN Pensiunea MERIDIAN Pensiunea MERIDIAN
Cazare
-un (1) apartament;
-cinci (5) camere cu pat dublu şi canapea extensibilă;
-trei(3) camere cu pat dublu;
una peste alta, putem caza grupuri de 18-28 persoane, sau în cazul unor grupuri mai numeroase putem apela şi la camerele din clădirea învecinată, numărul de persoane care se pot caza crescând astfel la pâna la 48.
Bineinţeles fiecare cameră are baie proprie şi este dotată cu televizor.

Bucatarie
Dispunem de o bucătărie modernă, dotată cu toate cele, dar lucrul cel mai important este că, cea care o conduce este "tanti ...", cea mai bună bucătăreasă din partea locului, garanţia unor mâncăruri tradiţionale şi nu numai... Toate bunătăţile le puteţi servi în restaurantul cu 40 de locuri sau, de ce nu, afară la aer liber.

Distractie
-am spus distracţie, deci nu este nevoie să spălaţi sau să călcaţi, o facem noi pentru Dumneavoastră;
-hmmm dacă totuşi vreţi să vă pierdeţi vremea cu discuţii, avem şi o sală de conferinţe;
-ce poate fi mai plăcut decât o plimbare cu barca, combinat cu o partidă de pescuit. V-aţi uitat acasă beţele, nicio problemă sigur găsim o soluţie;
-cum ??? nu ştiţi să pescuiţi ??? vă facem cunoştiinţă cu persoana potrivită, care să vă iniţieze în tainele pescuitului; -aţi vizita unul din obiectivele turistice:
-Lacul Fântânele;
-Cascada Vălul Miresei;
-pestera Humpleu, unde putine persoane au ocazia sa ajunga(doar cu insotitori autorizati), renumita in Europa pentru marimea salilor, a doua ca lungime in Romania, reprezentand o comoara ascunsa a tarii noastre(conditie fizica minima)
-pestera Cetatile Ponorului-o experienta acvatica de neuitat,construita de natura, recunoscuta ca si Everestul speologiei romanesti, declarata rezervatie naturala, cu o galerie principala de dimensiuni impresionante, strabatuta de un rau puternic ce curge formand cascade,repezisuri si valtori. De asemenea veti putea descoperi si o alta lume, absolut impresionanta, (accesul aici este permis doar cu insotitori specializati)incepand de la cel mai inalt portal din Romania (80m) continuand cu stalagmitele din Sala Florilor si cu Galeria Venetiana frumos concretionata, unde veti fi intampinati de stralucirea si claritatea apei,
dar daca vi se par prea îndepărtate şi nici în ruptul capului nu vreţi să mergeţi cu maşina, nicio problemă vă putem organiza o deplasare/plimbare cu şareta(caruta)sau o excursie off road -nu trebuie să vă faceţi griji nici pentru parcare, internet, bar, televizor, muzică, hmmm frigider etc. şi de acestea avem grijă noi!

Cartea de Oaspeți Pensiunea MERIDIAN

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login