C A R T A CARTA.ro

PENSIUNILE ZORI DE ZI SI APUS DE SOARE 4

PENSIUNILE ZORI DE ZI SI APUS DE SOARE

PENSIUNILE ZORI DE ZI SI APUS DE SOARE - Contact

Vă invităm să folosiți formularul de mai jos pentru a contacta Pensiunile Zori de Zi si Apus de Soare (mesajul dumneavoastră ajunge direct la Pensiunile Zori de Zi si Apus de Soare iar o copie va fi trimisă și pe adresa dumneavoastră de email).
Din data:
până în data:
Adulți:
  Copii:
  Camere:
Numele dumneavoastră:
Adresa de email:
Numărul de telefon:
Mesajul dumneavoastră [
200
]:
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:

Rezervarea se considera efectuata dupa achitarea unui avans de 40% din valoarea sejurului (se achita pe baza facturii de avans), diferenta de plata se va achita cu numerar in data intrarii, la receptia Complexului. In cazul rezervarilor pentru mai multe nopti tarifele / camera sunt: 2 nopti/ camera 300 lei; 3 nopti/camera: 400 lei, 4 nopti / camera: 480 lei. Peste 4 nopti rezervate, pentru fiecare noapte in plus se plateste 80 lei.

Trimite din CARTA.ro »
Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login