C A R T A CARTA.ro

CASA PUSTNICILOR MODERNI 0

CASA PUSTNICILOR MODERNI - Descriere

CASA PUSTNICILOR MODERNI CASA PUSTNICILOR MODERNI CASA PUSTNICILOR MODERNI CASA PUSTNICILOR MODERNI
Pentru 2017:
5 zile in Apuseni in varf de munte, doar voi singuri, cu toata casa noastra la dispozitie + utilitati + livada cu cirese, te costa simbolic 50 de lei/noapte si poti veni cu familia sau cativa prieteni - maxim 7 persoane, pentru minim 5 zile - fara sa platesti nimic in plus (asta inseamna 7.15 lei/persoana/noapte la un grup de 7 persoane!!)

De ce e asa de ieftin? Pentru ca plecam la un voluntariat de scufundari trei luni in Iulie, August si Septembrie 2017 si avem nevoie de voi sa fiti prezenti in zona sa udati florile din cand in cand si sa hraniti pisica. Bineinteles ca puteti sta mai mult de 5 zile, preferabil sa stati trei luni... depinde de bugetul, timpul si dorintele voastre. Programarea datelor se va face in ordinea in care sosesc rezervarile.

Locatie: Criș, Blăjeni, nr. 101, judetul Hunedoara

De la drumul principal se urca 40 de minute pe un drum pitoresc de tara cu vedere panoramica asupra vaii Crișului Alb, muntilor Vulcan și Strâmba.
Pestera Iancului cu cascada dubla de la intrarea sa, pestera Strambei, cascada Pisoaia de la Grosuri, Muzeul de la Reț, micile cascade de pe izvorul secundar al Crisului Alb (pe ramura Cabana Vanatorilor), toate sunt in apropiere si pot fi atinse in mai putin de o zi de mers dus-intors. Muntele Vulcan este rezervatie naturala si puteti ajunge acolo pe jos in cateva ore. Putin mai departe este cascada Pisoaia de la Vidra, dealul cu melci, satul Avram Iancu si muntele Gaina.
Sunt inca doua case in apropiere pe dealul Bodii, la 3 minute distanta de mers pe jos.. dar veti fi doar voi si natura "deranjati" doar de ciripitul pasarelelor si danganitul clopotelor in departare. Veti experimenta natura salbatica si specificul rustic al zonei impreuna cu imbunatatirile moderne aduse casei care ofera un plus de confort. Ideal pentru relaxare, explorare si aventura.
Tihna Crişului are doua dormitoare - unul cu pat dublu, unul cu doua paturi de o persoana - mai are o canapea extensibila in sufragerie, si o casuta gen camping cu pat dublu king size, bucatarie utilata, baie moderna, decoratii artistice si rustice, terasa, leagan, livada cu ciresi, pruni, meri, peri, piersici.
Daca vreti sa veniti si considerati ca 250 de lei e mult pentru 7 persoane, 5 zile de cazare, cu curent, gaz, internet, apa rece, calda si gaz incluse, spuneti-ne oferta voastra cea mai buna si promitem ca o acceptam daca nu mai sunt doritori pentru datele respective!
Intrebarile sunt binevenite. Asteptam rezervarile!
Clarificari si precizari:
- trebuie sa urcati 40 de minute o panta abrupta de 30-35 de grade pe drum de tara, daca ploua poate fi noroi (acces doar pe jos, cu autovehicul 4x4 cu roti de offroad sau caruta cu cal)
- magazinul din sat este la 20 de minute coborare si 40 de minute urcare.
- nu este televizor, principala atractie este natura si linistea, perfect pentru poeti, artisti, scriitori, meditatori, mistici, sportivi sau familii care vor sa se relaxeze departe de stresul oraselor, pentru cei care vor sa se regaseasca

Perioada disponibila pe care se aplica promotia: 20 Iunie- 5 Octombrie 2017

Pretul este de 50 lei/zi pentru toata casa indiferent de numarul de persoane (250 lei pentru 2-7 persoane pentru 5 zile) - trebuie udate florile, hranita pisica si curatenie la plecare (conditii obligatorii).

Pentru un grup de 7 persoane 50 lei/noapte pentru intreaga casa inseamna 7.15 lei/noapte/persoana cu Internet , electricitate, gaz si apa rece si calda incluse!! Si sa nu uitam fructele din livada care vor fi coapte in aceasta perioada :)

Rezervarile pentru perioada promotionala se platesc integral in avans prin depunere in cont la ghiseul Bancii Transilvania sau prin rezervare tripadvisor/airbnb si nu se pot anula.
Asteptam cu drag intrebarile si rezervarile <3

- mesaj pe carta.ro

Rezervarea se considera ferma odata ce suma a fost achitata integral pentru toata perioada dorita si vi se confirma rezervarea telefonic.

Banii rezultati din cazare vor fi folositi pentru finantarea transportului si mesei pentru echipa Tihna Crisului la voluntariatul de scufundari si pentru imbunatatirea conditiilor de la Tihna Crisului.
Aceasta poate fi aventura de care aveti nevoie!
Flaviu si Lidia
Tihna Crişului

Cartea de Oaspeți CASA PUSTNICILOR MODERNI

7 locuri,
4 camere
din CARTA.ro:
0757 290 618
Blăjeni, sat Criș, nr. 101, Hunedoara
Contactează
CASA PUSTNICILOR MODERNI »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login