C A R T A CARTA.ro

Hotel GIULIANO 0

Hotel GIULIANO - Descriere

Hotel GIULIANO Hotel GIULIANO Hotel GIULIANO Hotel GIULIANO
Situat la doar 15 minute de centrul Bucurestiului, Hotel Giuliano vine in intampinarea oaspetilor sai cu alternativa la posibilitatile da cazare si organizari de conferinte,traininguri, sau evenimente speciale (nunti, botezuri, petreceri private).

Cele 38 de camere amenajate si decorate in culori interesante,reinventeaza ideea de bun gust si originalitate, mobilierul clasic de cea mai buna calitate iar dotarile camerelor va va oferi confortul de care aveti nevoie.
Centrul de conferinta format din doua sali cu o capacitate totala de pana la 200 de persoane dotate cu echipamente (video-proiector, ecran, flipchart, pupitru pentru vorbitor) alaturi de restaurantul Interbelic si Piano Bar garanteaza reusita evenimentului Dvs. Evenimentele speciale (nunti, botez, petreceri) din viata Dvs.le puteti celebra in cele doua saloane ale hotelului.

Personalul nostru dedicat va sta la dispozitie pentru agenda evenimentului, intocmirea meniurilor, ceremonialul momentelor festive, serviciile adiacente pentru oaspeti necesare pe durata desfasurarii evenimentului pot fi gandite si pregatite conform dorintelor exacte si exigentelor fiecarui oaspete.

Cartea de Oaspeți Hotel GIULIANO

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login