C A R T A CARTA.ro

Pensiunea GREEN RESORT 0

Pensiunea GREEN RESORT - Descriere

Pensiunea GREEN RESORT Pensiunea GREEN RESORT Pensiunea GREEN RESORT Pensiunea GREEN RESORT
Green Resort Bran este un domeniu realizat din suflet, cu pasiune si perseverenta, o locatie unde ne dorim ca oaspetii sa se relaxeze si sa simta ca “viata inseamna mai mult decat sa te grabesti” (Carl Honore).
Amplasat la distanta de doar 2 km de castelul Bran, 8 km de cetatea Rasnov si Dino Parc si 19 km de Poiana Brasov, resortul este un concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii , liniste si confort la cele mai inalte standarde.
Va asteptam in fiecare moment al anului pentru a avea parte de cele mai reuşite experiente de vacanță, experiente a căror amintire ne dorim să vă încânte până la urmatoarea vizită.
Resortul este un ansamblu compus din 8 case de vacanta individuale, fiecare casa avand curte si terasa proprie, asigurandu-se astfel linistea si intimitatea si fiind gata sa satisfaca si cei mai pretentiosi oaspeti, departe de zgomotul si aglomeratia cotidiana.
Structura caselor de vacanta este urmatoarea:
- o casa este compusa din living cu bucatarie utilata, un dormitor, o baie, terasa si curte si poate gazdui 2 adulti
- 6 case sunt compuse din living cu bucatarie utilata, 2 dormitoare cu balcon, 2 bai, terasa si curte si pot gazdui 4 adulti
- o casa este compusa din living cu bucatarie utilata, 4 dormitoare cu balcon, 4 bai, terasa si curte si poate gazdui 8 adulti.
Toate dormitoarele sunt mobilate cu pat matrimonial cu dimensiunea 1,6 m x 2 m.
Fiecare casa are in curte cate o zona de gratar special amenajata.
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login