C A R T A CARTA.ro

Vila OPTIM 3s

Vila OPTIM - Descriere

Vila OPTIM Vila OPTIM Vila OPTIM Vila OPTIM
Pensiunea Optim va ofera cazare la intrarea in Bran. Vila este o constructie noua, finalizata in 2007, cu 4 nivele, cu parterul destinat exclusiv restaurantului si bucatariei, 2 nivele superioare destinate exclusiv cazarii clientilor, iar ultimul pentru gazduirea personalului.

Cladirea este dotata cu centrala termica proprie asigurand non-stop necesarul de apa calda, fiecare camera avand propria baie, televizor conectat la reteaua de programe difuzate prin satelit, legatura wi-fi la internet, balcon si mobilier nou, asigura satisfacerea unor pretentii de trei stele.

Vila beneficiaza de parcare proprie, gratar, restaurant si foisor.
Vila Opim ofera servicii de cazare in 12 camere dispuse pe 3 nivele cu un total de 24 de locuri de cazare.

Sala de mese este situata la parterul cladirii, avand o suprafata de 80 m.p. si o capacitate de 32 de locuri, este adecvata ca spatiu atat meselor linistite servite in familie cat si petrecerilor si serbarilor de orice fel.

In perioadele de vara foisorul etajat pe doua nivele reprezinta o alternativa tentanta pentru cei care prefera sa se delecteze sau sa serveasca masa in aerul curat si tare.

Pe exteriorul cladirii este montat un gratar cu lemne, care este la dispozitia clientilor la orice ora din zi sau noapte.

Cartea de Oaspeți Vila OPTIM

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login