C A R T A CARTA.ro

Apartament ANDU 0

Apartament ANDU - Descriere

Apartament ANDU
Apartamentul este situat la aproximativ 5 km fata de Gara Brașov sau de centrul Brasovului, intr-o zona de interes a orasului Brasov, in apropierea Centrul Istoric al Brasovului, a Bisericii Negre, Piata Sfatului, Prima Scoala Romaneasca, Poarta Schei, Strada Sforii, si de asemenea este foarte aproape de centrele comerciale.

Cazarea in regim hotelier in apartament presupune inchirierea intregului apartament care este complet utilat si mobilat ilustrand perfect conceptul unei "case la cheie".

Avantajul apartamentului in regim hotelier nu este doar confortul, spatiul si interioarele deosebite si personalizate ci si preturile avantajoase, cu mult mai mici decat cele ale mijloacelor clasice de cazare.

Aveti la dispozitie 3 camere spatioase, ( living dotat cu plasma de 32µ si deschidere spre balcon unde va puteti relaxa pe sezlonguri avand o priveliste excelenta spre tampa, 2 dormitoare dotate deasemenea cu plasme de 22µ si paturi Kingsize ) bucatarie utilata complet ( incepand de la tacamuri, vesela, aragaz, filtru de cafea, cuptor microunde, frigider ) si 2 bai cu cada (feon si fier de calcat). Unitatea dispune de conexiune la internet wireless si parcare privata!

Va oferim si servicii de transport de la sau la aeroport!

Cartea de Oaspeți Apartament ANDU

6 locuri,
3 camere
din CARTA.ro:
Brașov, Str. Carpatilor, nr. 61, Jud. Brasov
Contactează
Apartament ANDU »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login