Apartament CRISSTINA - CASA DUȘA 3s

‹
›
4 locuri, 2 camere, Brașov, str. Morii. nr. 3, jud. Brasov
Check-in: 14-22     Check-out: Pana la ora 12
Pentru a se evita rezervarile care ulterior nu sunt onorate, fapt ce impiedica alti turisti sa beneficieze de cazare, rezervarile la Apartament Crisstina Brasov se fac exclusiv cu plata unui avans.
Detaliile pentru plata avansului se vor trimite printr-un sms.
Orice rezervare se face prin achitarea unui avans, avansul fiind restituibil daca se anunta anularea rezervarii cu cel putin 7 zile inainte de inceprea sejurului.
In incinta imobilului au acces doar persoanele cazate si care au achitat pentru numarul de innoptari. Sunt accepate maxim 4 persoane.
Accesul persoanelor staine este strict interzis ! Accesul - drumul catre imobil este monitorizat video24/24
Tarifele afisate sunt aceleasi atat in cursul saptamanii cat si in week-end.
In perioada sarbatorilor de Iarna - Craciun - Revelion si a sarbatorilor Pascale, tarifele sunt altele si vor fi gasite in sectiunea Oferte Speciale.
Cazare in regim hotelier intr-un apartament de 2 camere la casa foarte spatios, amplasat in Brasovul Vechi - Sprenghi, o zona incarcata de istorie, la 3 min de mers cu masina pana in Centrul Istoric unde se gasesc toate punctele de interes turistic: Biserica Neagra, Turnul Allb si Turnul Negru, Bastioanele, Piata Sfatului, drumul catre Poiana Brasov etc., si 10 min fata de Gara Brasov.

Apartamentul 2 camere Crisstina este situat intr-o zona linistita a orasului - Brasovul Vechi, zona de case si dispunde de un dormitor matrimonial mare, living spatios, bucatarie complet utilata si 1 baie, parcarea se face in fata casei, masina poate fi supravegheata din dormitor.

Se poate inchiria pentru 2 persoane, avand o capacitate maxima de 3-4 locuri, suprafata apartamentului este de aproximativ 80mp.

Aparatamentul este dotat cu: frigider, masina de spalat, uscator par, cuptor cu microunde, cafetiera, plita vitroceramica 2 ochiuri, cablu tv, 2 televizoare LCD DORMITOR 99 CM, LIVING 81 CM, centrala termica proprie, internet gratuit wifi si la cerere: fier de calacat.

Nota: In pret este inclus intregul apartament care are o suprafata de 80 mp, compus din dormitor matrimonial, living, baie si bucatarie! Pretul afisat este valabil pentru 2 persoana/noapte, apartamentul se inchireaza pentru minim 2 pers, iar in cazul exista o singura peroana aceasta va plati pretul de inchiriere integral, pentru intreaga capacitate. Capacitatea maxima este de 3-4 persoane, iar incepand cu a 3-a persoana se percepe un tarif suplimentar (vezi tarife)! Check-in ora 14-22 Check-out panala ora 12

Pentru a se evita rezervarile care ulterior nu sunt onorate, fapt ce impiedica alti turisti sa beneficieze de cazare, rezervarile la Apartament Crisstina Brasov se fac exclusiv cu plata unui avans. Detaliile pentru plata avansului se vor trimite printr-un sms.


Apartamentul este destinat exclusiv pentru: cazare, odihna, relaxare! Exclus petreceri!

Apartamentul Nu se inchireza escortelor, va multumesc pentru intelegere!

Unitatea isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela!

Va asteptam cu drag!

Facilități în camere:

 •   cameră nefumători
 •   frigider
 •   cablu TV
 •   încalzire centrală
 •   camere cu baie
 •   băi cu cadă
 •   uscător de păr
 •   internet wireless

Facilități în unitate:

 •   living
 •   bucătărie
 •   frigider
 •   acces internet
 •   internet wireless
 •   parcare
 •   spălătorie, curățătorie

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Apartament CRISSTINA - CASA DUȘA.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:

Pentru a se evita rezervarile care ulterior nu sunt onorate, fapt ce impiedica alti turisti sa beneficieze de cazare, rezervarile la Apartament Crisstina Brasov se fac exclusiv cu plata unui avans. Detaliile pentru plata avansului se vor trimite printr-un sms.

Orice rezervare se face prin achitarea unui avans, avansul fiind restituibil daca se anunta anularea rezervarii cu cel putin 7 zile inainte de inceprea sejurului. In incinta imobilului au acces doar persoanele cazate si care au achitat pentru numarul de innoptari. Sunt accepate maxim 4 persoane. Accesul persoanelor staine este strict interzis ! Accesul - drumul catre imobil este monitorizat video24/24

Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Brașov, str. Morii. nr. 3, jud. Brasov

Cartea de Oaspeți Apartament CRISSTINA - CASA DUȘA

languages ro en de hu fr es it