C A R T A CARTA.ro

Apartament CRISSTINA 0

Apartament CRISSTINA - Descriere

Apartament CRISSTINA Apartament CRISSTINA Apartament CRISSTINA Apartament CRISSTINA
Cazare in regim hotelier intr-un apartament de 2 camere la casa foarte spatios, amplasat in Brasovul Vechi - Sprenghi, o zona incarcata de istorie, la 3 min de mers cu masina pana in Centrul Istoric unde se gasesc toate punctele de interes turistic: Biserica Neagra, Turnul Allb si Turnul Negru, Bastioanele, Piata Sfatului, drumul catre Poiana Brasov etc. , si 10 min fata de Gara Brasov.

Apartamentul 2 camere Crisstina este situat intr-o zona linistita a orasului - Brasovul Vechi, zona de case si dispunde de un dormitor matrimonial mare, living spatios, bucatarie complet utilata si 1 baie, parcarea se face in fata casei, masina poate fi supravegheata din dormitor.

Se poate inchiria pentru 2 persoane, avand o capacitate maxima de 3-4 locuri, suprafata apartamentului este de aproximativ 80mp.

Aparatamentul este dotat cu : frigider, masina de spalat, uscator par, cuptor cu microunde, cafetiera, plita vitroceramica 2 ochiuri, cablu tv, 2 televizoare LCD DORMITOR 99 CM, LIVING 81 CM, centrala termica proprie, internet gratuit wifi si la cerere : fier de calacat.

Nota : In pret este inclus intregul apartament care are o suprafata de 80 mp, compus din dormitor matrimonial, living , baie si bucatarie! Pretul afisat este valabil pentru 2 persoana/noapte, apartamentul se inchireaza pentru minim 2 pers, iar in cazul exista o singura peroana aceasta va plati pretul de inchiriere integral, pentru intreaga capacitate. Capacitatea maxima este de 3-4 persoane, iar incepand cu a 3-a persoana se percepe un tarif suplimentar (vezi tarife) ! Check-in ora 14-22 Check-out panala ora 12

Pentru a se evita rezervarile care ulterior nu sunt onorate, fapt ce impiedica alti turisti sa beneficieze de cazare, rezervarile la Apartament Crisstina Brasov se fac exclusiv cu plata unui avans. Detaliile pentru plata avansului se vor trimite printr-un sms.


Apartamentul este destinat exclusiv pentru : cazare, odihna, relaxare! Exclus petreceri !

Apartamentul Nu se inchireza escortelor, va multumesc pentru intelegere!

Unitatea isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela!

Va asteptam cu drag!

Cartea de Oaspeți Apartament CRISSTINA

Vezi și:
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login