C A R T A CARTA.ro

Apartament STUDIO FILIP 0

Apartament STUDIO FILIP - Descriere

Apartament STUDIO FILIP Apartament STUDIO FILIP Apartament STUDIO FILIP Apartament STUDIO FILIP
Despre noi
Noi suntem Familia Filip! Un cuplu tanar, si cu mult entuziasm de viata. Va oferim spre o sedere cat mai placuta, un apartament pentru care ne-am dedicat, implicand mult suflet si multa creatie.
Va asteptam cu drag, si va dorim sedere placuta si relaxata!

Despre proprietatea
Studio Filip oferă cazare în Braşov, la 3,2 km de Piaţa Sfatului, Biserica Neagră, Strada Sforii, Cetatuia de pe Straja Brasov.

Bucătăria este complet echipata şi există baie privată cu halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite. Este disponibil in ambele camere TV cu ecran plat. În tot apartamentul este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii au la dispoziţie parcare privată gratuită.

Studio Filip este situat la 3,2 km de Bastionul Fierarilor şi la 3,4 km de sinagoga din Braşov, in imediata apropiere este situat Paradisul acvatic (6 piscine interioare şi 2 piscine în aer liber, tobogane cu apa, saune, jacuzzi, grota de relaxare, sala de fitness, teren de fotbal acoperit, teren de volei pe nisip, restaurant şi terase)

Despre cartier
Cartierul Avantgarden este situat in zona de nord-vest a municipiului Brasov, in apropiere de DN1/E68, iesirea spre Fagaras-Sibiu, dar si cu acces rapid catre ocolitoarea Brasovului (E574).

Cartea de Oaspeți Apartament STUDIO FILIP

3 locuri,
1 camere
din CARTA.ro:
0753 973 876
Brașov, str. Lebedei, nr 15, Bloc B19, jud. Brasov
Contactează
Apartament STUDIO FILIP »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login